Nejste přihlášen/a.
Koupil bych něco takového, je to nerez a to lehké "účko"zabrání částečně defornacím při dotahování na nerovný povrch.
Ten štípaný povrch bych v rámci možností kladívečkem opatrně zarovnal.
@charger: To není dobrá rada! Plech od kejikla je příliš tenký. Má tloušťku jen 6 mm. Buď nezapadne střelka nebo nepůjde zamknout závora. I kdyby šla závora zamknout, tak vůle v pantech a změna teploty bude mít takový vliv, že funkčnost bude nulová. Jedině, že byste chtěl sekat kapsu do sloupku, což odmítáte. Tak jako tak, tenhle plech nerovně vysekanou kapsu nezamaskuje a bude to vypadat jako u prasat (jako zbytek branky). a teď jsem zvědavý, kdo mi to zase smaže. Začínám mít pocit, že tu jde o hyperkorektnost víc, než o kvalitu rad .
naprostý souhlas s - amper - taky by mne zajímalo kdo maže komentáře (i když třeba blbé) bez vyjádření
@charger: JJ. Ta Vaše volba je asi to nejlepší, co se dá vykoumat - jen jestli se to vejde mezi branku a sloupek. Co se týká plotu, z toho mála nemohu soudit. Narážím na detail provedení kapsy pro zámek a aplikaci přečnívajícího kování. To vám "trochu" nevyšlo a vypadá to fakt blbě. Možná je to jediná špatná věc na celém plotu, ale bohužel to vévodí jediné dostupné fotografii. Koukal jsem na to a nejjednodušší věc, jak to zamaskovat, je použít buď kratší štítky (jsou-li na trhu) nebo v rozích doplnit "trojúhelníčky" ze stejného materiálu - z jeklu, jako je obvod rámu branky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.