Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíme jak to ZAMKNOUT

Od: charger® odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer
Nevíte někdo rady aby nám šel zamykat zámek? Prodává se něco co by se privrtalo na tu cihlu? Jako sekat do toho to by nebylo hezky a asi by to ani nešlo. Nějaký šikovný kutil tady?

Nevíme jak to ZAMKNOUT

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Potřebný díl se jmenuje protikus zámku (branky).

Dělají se různé. Např. tento.

Další tady. Jestli vám tam nějaký bude pasovat, si musíte změřit. Podle fotky tam mnoho místa není. Nelze poštelovat na pantech?

72mona3*
hodnocení

2x
No kutil moc nejsem...
Sekat ne, ale vrtat by možná šlo. Pěkně svisle pod sebou, až by se vytvořila štěrbina dle požadavků. *nevi*
No, ale pravdou je, že by se to mohlo vyštípnout, tak by stejně bylo potřeba přivrtat nějaký plech. M.
hodnocení

Hele dělali jsme to po prvé se známým který S tim má zkušenosti celý plot samy ale nemysleli jsme na zámek. Dělalo se to z kb bloku a měli jsme dát mezi ty cihly tohle když se zdilo kb-blok.cz/...
Ale už jsem nato přišel buď se tam dá to co je na obrázku 1 nebo 2 co byste tam radši dali vy?
Nevíme jak to ZAMKNOUT #2
Nevíme jak to ZAMKNOUT #3
Asi by som isiel do toho druheho typu od KB Blok. Vyzera o nieco civilizovanejsie. Maju ho aj v bielom zinku.

hodnocení

0x

Koupil bych něco takového, je to nerez a to lehké "účko"zabrání částečně defornacím při dotahování na nerovný povrch.

Ten štípaný povrch bych v rámci možností kladívečkem opatrně zarovnal.

eshop.dabtrade.cz/...

hodnocení

Dik za tip a dobrou radu :)

A pro někoho opět velký problém otáčet obrázek...

@charger: To není dobrá rada! Plech od kejikla je příliš tenký. Má tloušťku jen 6 mm. Buď nezapadne střelka nebo nepůjde zamknout závora. I kdyby šla závora zamknout, tak vůle v pantech a změna teploty bude mít takový vliv, že funkčnost bude nulová. Jedině, že byste chtěl sekat kapsu do sloupku, což odmítáte. Tak jako tak, tenhle plech nerovně vysekanou kapsu nezamaskuje a bude to vypadat jako u prasat (jako zbytek branky). a teď jsem zvědavý, kdo mi to zase smaže. Začínám mít pocit, že tu jde o hyperkorektnost víc, než o kvalitu rad *hej*.

tomas11*

naprostý souhlas s - amper - taky by mne zajímalo kdo maže komentáře (i když třeba blbé) bez vyjádření*nevi*

hodnocení

Ok a ta moje volba by byla teda lepší ne? Btw ta branka i ten sloup vypadá hezky a ne u žádných p... jenom jsme nedomysleli to zavírání ale jinak dík za snahu poradit

@charger: JJ. Ta Vaše volba je asi to nejlepší, co se dá vykoumat - jen jestli se to vejde mezi branku a sloupek. Co se týká plotu, z toho mála nemohu soudit. Narážím na detail provedení kapsy pro zámek a aplikaci přečnívajícího kování. To vám "trochu" nevyšlo a vypadá to fakt blbě. Možná je to jediná špatná věc na celém plotu, ale bohužel to vévodí jediné dostupné fotografii. Koukal jsem na to a nejjednodušší věc, jak to zamaskovat, je použít buď kratší štítky (jsou-li na trhu) nebo v rozích doplnit "trojúhelníčky" ze stejného materiálu - z jeklu, jako je obvod rámu branky.

hodnocení

Tak nakonec tam dáme tohle. Nechali jsme si udělat v práci tohle:) takže vyřešeno. Ještě pak můžu dát fotku jak to dopadlo :)
Nevíme jak to ZAMKNOUT #4
Jako doraz dobrý. Ale jak budeš zamykat?
hodnocení

Ještě to není dodelany pak to sem pošlu až to bude:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]