Nejste přihlášen/a.
Jak řešíte čištění odpadu kuchyňského dřezu, když tam máte napojen i odpad z myčky nádobí,?Bojím se tam dát jakoukoliv chemikálii, protože si myslím, že by mohla nějak vcestovat i do okruhu myčky. Dřez mi občas zapácá a potřebovala bych vyčistit také odpadový přepadový kanálek co vede ze dřezi do odpadu. Jak na to, aby to bylo bezpečné?
Přestala jsem kupovat hydroxidy, Krtka a podobné sajrajty. Do sítka u spráče i u dřezu nadrobím na noc tabletu do myčky.
Napřed odpady proleji horkou vodou, nadrobím tabletu a mírně spláchnu horkou vodou. Terve ráno to pořádně proleji a mám na dlouho pokoj.
Já používám různé čističe do sifónu a mám připojenou na odpadu jak myčku tak pračku, používám tento sifón a bez problému doleo.cz/...
Jen dodržuji pravidlo. Čistit je v případě když není zapnutá pračka nebo myčka
Myslím že hledáš problém tam kde není,klasicky krtek podle návodu a máš pokoj. Čistím tím všechny odpady v domě,když mám pocit že to hůř odtéká,dvě víčka tam toho hodím,pořádně to probublá a sežere vše co tam nepatří.
Ta myčka má zcela určitě nějkou zpětnou klapku aby se tam nedostaly nečistoty z odpadu-a pokud se i tak pořád bojíš,jednou ji po čištění pusť na prázdno a máš vyřešeno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.