Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. koupil jsem ČOV AT 6 výrobce AQUATEC pro 2-5 osob. V návodu k instalaci je jako jedna z alternativ odvodu vyčištěné odpadní vody vsakem.Mám pozemek od sousedních parcel 21m ve umístnění vsaku bude středem. Jen nevím jak jej řešit. Poraďte! Děkuji
vypracovaný projekt nemá ze sousedů nikdo ani já.Ani nevím kde sehnat příslušného autorizovaného projektanta a hydrogeologa.Navštívil jsem na městském úřadu kancelář vodního hospodářství.Zdělily mě vše co je potřeba vyřídit.Na dotaz kde příslušné autorizované osoby navštívit mi bylo řečeno že neví a je mám najít sám,oni jsou aby posoudily správnost razítek(kulaté). Je mi 75 let na koho se obrátit nevím.Jedná se o mě.ůřad Hodonín.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.