Už jsi dřív kafe někdy pila? Já ho piju normálně hořké, ale rozpustné ,když je silné,mi taky připadá moc hořké, a to si nedělám kafe slabé. Musíš vyzkoušet, které a jak silné ti bude chutnat . Jsou různé odrůdy a podle kvality je i cena. Jinak o kafi se dá povídat dlouho.
Piju kafe hořký abych nepožíval cukr, ale ve výsledku si k němu vždy dám něco malého sladkého, takže je to ještě horší, ale na sladký kafe už bych si nezvykl, stejně jako na sladký čaj...brrrr.
amfr: No von čaj ale není zdravej. Myslím černej čaj ..
kami*
Tak červený (třešně, šípky, ovoce), zelený, skoro černý (černý rybíz, lesní ovoce).. A moc hořký nebude. A je to.
amfr
Jak není KVALITNÍ černý čaj zdravý? Obsahuje podobný budič jako vaše kafe, jen s pozdějším nástupem účinku: kofein vs. theofylin. A to Je ZDRAVĚJŠÍ. Náhodou takový čaj s kardamonem .
Karel...: No to mi nedá: Tvrdý chleba: Uvař bílou kávu s použitím černé (turka, rozpustné..., nemusí být stará ). Chleba nakrájej na kostičky a vkládej do kávy. Jez lžící (= snídaně). Nebo: Nakostičkovaný chleba restuj v nepřipalovacím rendlíku spolu v vuřtem či jinou uzeninou a máš zajímavou velerychlou večeři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.