Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hořký kafe

Od: junkers* odpovědí: 18 změna:

Já mam hořký kafe,co s tim?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malpakapucin
18.10.19 16:17
hodnocení

9x

junkers*
hodnocení

Teď to nedostanu z hlavy ..

Kávůůůůůůů sííí .. Né!

*tanec*

iz*
hodnocení

2x

Záleží na tom, jestli je to "normální" hořkost, nebo jestli se do kávy dostala tzv. "liška" (přepražené zrnko).

V prvním případě stačí osladit, v druhém vyhodit.

junkers*
hodnocení

Cukříček zabral, dík. *palec2*

hodnocení

2x
Piju běžně hořký kafe. Turka a bez mlíka. Žádný problém.

hodnocení

2x

Už jsi dřív kafe někdy pila? Já ho piju normálně hořké, ale rozpustné ,když je silné,mi taky připadá moc hořké, a to si nedělám kafe slabé. Musíš vyzkoušet, které a jak silné ti bude chutnat . Jsou různé odrůdy a podle kvality je i cena. Jinak o kafi se dá povídat dlouho.

hodnocení

2x

J8 ho také nesladím, ale dělám si ho o něco slabší... Dokonce sladké je mi již protivné, až odprné...

Je to asi síla zvyku... Ale pravdou je, že někdo dělá velmi silné a to taky mermemocí nemusím, připadá mi to až kyselé? Protivné...

gumid
hodnocení

0x

cukr nebo zředit vodou

todas
hodnocení

0x

Nebud macka, a vypij jo!

junkers*
hodnocení

lenula: to je roztomilý, ptát se starýho Junkerse, jestli už někdy pil kafe .. *koupani*

hodnocení

0x

Piju kafe hořký abych nepožíval cukr, ale ve výsledku si k němu vždy dám něco malého sladkého, takže je to ještě horší, ale na sladký kafe už bych si nezvykl, stejně jako na sladký čaj...brrrr.

amfr
hodnocení

0x

Radím přejít na čaj. *kafe*

junkers*

amfr: No von čaj ale není zdravej. Myslím černej čaj ..*zmateny*

kami*
Tak červený (třešně, šípky, ovoce), zelený, skoro černý (černý rybíz, lesní ovoce)..
A moc hořký nebude. A je to.

amfr

Jak není KVALITNÍ černý čaj zdravý? Obsahuje podobný budič jako vaše kafe, jen s pozdějším nástupem účinku: kofein vs. theofylin. A to Je ZDRAVĚJŠÍ. Náhodou takový čaj s kardamonem *mnam*.

vilik*
hodnocení

0x
Dneska už ho snad vylejte. To kafe je 4 dny starý.
Nebo ho fakt ještě máte, že oživujete starší vlákno?

karel556*
hodnocení

0x

já mám tvrdej chleba a nikoho s tím neotravuju*zed*

amfr

Karel...: No to mi nedá: Tvrdý chleba: Uvař bílou kávu s použitím černé (turka, rozpustné..., nemusí být stará :-D). Chleba nakrájej na kostičky a vkládej do kávy. Jez lžící (= snídaně). Nebo: Nakostičkovaný chleba restuj v nepřipalovacím rendlíku spolu v vuřtem či jinou uzeninou a máš zajímavou velerychlou večeři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]