Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napojit splachovani z nadrzky na wc misu?

Od: ondraz odpovědí: 9 změna:
vyvod z Jika modulu jiz nelze posunout vyse a wc misa na nove dlazbe zase níz.Propojeni netesni a pri splachnuti tece.Existuje nejake elasticke propojeni,ktere by to bylo schopne vyrovnat?
Dekuji za odpoved.

Jak napojit splachovani z nadrzky na wc misu?
Jak napojit splachovani z nadrzky na wc misu? #2
Jak napojit splachovani z nadrzky na wc misu? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Co to vymejšlíte za bastlící hovadiny typu medvědí hovno nebo sekat dlažbu? Jednoduše zkrátit trubku nahoře, pokud nejde tak uříznout koleno a dát jiné aby bylo výš.. Nebo jen přeříznout trubku, horkovzdušnou pistolí udělat hrdlo a zasunout jako se spojovalo kdysi...

figurek*
hodnocení

2x

Kdo vám ten záchod připojoval? Trubky s vodoměry vypadají udělané profesionálem a nejhlavnější trubka vede mimo mísu? To jsem ještě neviděl. Nádržka se přece umisťuje podle záchodu a ne naopak.

Když už to tak dopadlo, zkuste koleno pod splachovačem poskládat z normálních plastových fitinek. To by mělo jít.

Pán píše o nové dlažbě. Třeba předělávali obklady WC a použili vyšší dlažbu než původně.

dejv111neprihl

No tak buď jak píše figurek a já jen doplním, že bych vytáhl tu původní trubku a trochu jí zkrátil a nebo vybouchat dlažbu kolem mísy, usadil mísu na původní podlahu a nalepil zpátky dlažbu s tím, že ji musíte přesně kolem mísy dotvarovat (vytvořit si šablony z tužšího papíru) a pak zasilikonovat. Práce celkem titěrná, ale dělal jsem to tak kolem zapuštěné sprchové vaničky a nepoznali byste, že je dlažba přiražena k vaničce a ne pod ní.

berger*
hodnocení

1x

Rozebrat sádroš a nádobku výše... Na té uvedené stránce jsem nenašel nic k použití. Jiná možnost řezat do nádobky a poskládat to z kolínek,ale to je sbohem záruko.

hodnocení

0x

Zkus něco vybrat zde a příště je potřeba myslet a měřit.

gumid
17.10.19 22:52

*palec*

dejv111neprihl

Na flexi hadice tam nemá místo...

pavelpavel*
hodnocení

0x

Co medvědí hovno? Ten tmel? Já to tím kdysi taky oplácal, protože jsem byl v podobné situaci a neteklo nic už potom. Medvědí hovno je butylový tmel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma medvedi hovno

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]