vyvod z Jika modulu jiz nelze posunout vyse a wc misa na nove dlazbe zase níz.Propojeni netesni a pri splachnuti tece.Existuje nejake elasticke propojeni,ktere by to bylo schopne vyrovnat? Dekuji za odpoved.
Co to vymejšlíte za bastlící hovadiny typu medvědí hovno nebo sekat dlažbu? Jednoduše zkrátit trubku nahoře, pokud nejde tak uříznout koleno a dát jiné aby bylo výš.. Nebo jen přeříznout trubku, horkovzdušnou pistolí udělat hrdlo a zasunout jako se spojovalo kdysi...
Kdo vám ten záchod připojoval? Trubky s vodoměry vypadají udělané profesionálem a nejhlavnější trubka vede mimo mísu? To jsem ještě neviděl. Nádržka se přece umisťuje podle záchodu a ne naopak.
Když už to tak dopadlo, zkuste koleno pod splachovačem poskládat z normálních plastových fitinek. To by mělo jít.
Pán píše o nové dlažbě. Třeba předělávali obklady WC a použili vyšší dlažbu než původně.
dejv111neprihl
No tak buď jak píše figurek a já jen doplním, že bych vytáhl tu původní trubku a trochu jí zkrátil a nebo vybouchat dlažbu kolem mísy, usadil mísu na původní podlahu a nalepil zpátky dlažbu s tím, že ji musíte přesně kolem mísy dotvarovat (vytvořit si šablony z tužšího papíru) a pak zasilikonovat. Práce celkem titěrná, ale dělal jsem to tak kolem zapuštěné sprchové vaničky a nepoznali byste, že je dlažba přiražena k vaničce a ne pod ní.
Rozebrat sádroš a nádobku výše... Na té uvedené stránce jsem nenašel nic k použití. Jiná možnost řezat do nádobky a poskládat to z kolínek,ale to je sbohem záruko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.