Nejste přihlášen/a.
2x
Kdo vám ten záchod připojoval? Trubky s vodoměry vypadají udělané profesionálem a nejhlavnější trubka vede mimo mísu? To jsem ještě neviděl. Nádržka se přece umisťuje podle záchodu a ne naopak.
Když už to tak dopadlo, zkuste koleno pod splachovačem poskládat z normálních plastových fitinek. To by mělo jít.
No tak buď jak píše figurek a já jen doplním, že bych vytáhl tu původní trubku a trochu jí zkrátil a nebo vybouchat dlažbu kolem mísy, usadil mísu na původní podlahu a nalepil zpátky dlažbu s tím, že ji musíte přesně kolem mísy dotvarovat (vytvořit si šablony z tužšího papíru) a pak zasilikonovat. Práce celkem titěrná, ale dělal jsem to tak kolem zapuštěné sprchové vaničky a nepoznali byste, že je dlažba přiražena k vaničce a ne pod ní.
- Netěsnící odpad - jak zatěsnit?
- Netěsnost zadního vývodu na potrubí
- Co je medvědí hovno
- Manžeta na WC odpadní trubku
- Dřez, silikon a medvědí hovno
- Zatéká po hřebíku - plechová střecha
- Utěsnění vodoměrné šachty (PE a PP)
- Elektrikarsky slang
- Čím vyplnit mezeru u bazénu?
- Netěsnící spoj mezi klozetem a trubkou
- Zaklady - jejich uprava
- Porada v instalatérství
- DRL - zapojení
- Čím vyplnit spáru kolem rámu okna - exterier - pružnost
- Jak utěsnit trubky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.