Dobrý den,na podsyp z liaporu jsme položili jednu vrstvu osb desek 22 mm.Otázka zní, když na ni dáme buď mirelon nebo hobru a dř.plovoci podlahu jestli to nebude dělat paseku, když nebude druhá vrstva osb.Děkuji za odpověď
Mám 1cm kročejový EPS, na tom v jedné vrstvě 24mm desky Durelis pero drážka (hladká obdoba OSB) a koberec. Desky jsem k sobě lepil a tabule dával tak, aby se navzálem převazovaly. Kolem zdí 5mm mezera, vyplněná montážní pěnou. Nikde se nic nehýbe.
ano, i tak je to málo...desky musí být minimálně ve 2 vrstvách křížem sešroubované nebo slepené ideálně obojí dohromady, aby se zamezilo jejich průhybu...ideálně by neměla být celkové tlouštka dvou desek menší jak 35mm... já mám 22+15 a kdyby mě výška v ostatních místnostech pustila víc...tak bych tam tehda dal 2x22
Namiesto hobry pridajte ešte jednu vrstvu OSB. Aspoň 15 mm a nakríž. Inak to môže pekne pracovať. Ako ste tie dosky spájali? Len PD to dlhodobo neudrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.