Nejste přihlášen/a.
dobry vecer, potrebuju koupit v Číně nebo někde v Asii speciální skleněnou konvicku, jen by mne zajímalo, jestli to ma sanci dorazit cele? Ma smysl se o to pokoušet? Zajímají mne zkušenosti, N E dohady. Děkuji .
Nejlepší je objednávat tam, kde jde vše přes prostředníka - např. Aliexpress, Ebay. Ten pak v případě problému nemá zájem vás poškodit a peníze vrátí, popřípadě konečný prodejce pošle zboží znovu.
Kupoval jsem stropní ventilátor se světlem, který má skleněný kryt - něco jako aliexpress.com/.... I přes dobré zabalení byl kryt rozbitý. Prodejce obratem poslal jiný, který už dorazil v pořádku.
Kupoval jsem několik skleněných trubic, na několik zásilek. V jedné zásilce přišla ruplá. Nebyl žádný problém s reklamací. Dostal jsem obratem zpět peníze (stačila fotka) a udělal novou objednávku. Pouze jsem musel čekat další měsíc na doručení, ale jinak super. Takže i křehké sklo z Číny lze koupit.
Postup: 1) najít produkt, který poptávám na aliexpressu 2) podívat se na komentáře uživatelů včetně fotografií 3) hotovo, spokojenost.
Je to jednoduché. Vyhledáte si tam co sháníte, v množství fotek kliknete na konkrétní produkt, pak uvidíte popis produktu a pod popisem je záložka customer reviews s číslem v závorce, to číslo je počet komentařů. Na to když kliknete, jste v komentářích zde bývájí velmi často informace o způsobu balení a stavu po přijetí. Bývají tam i fotky. Nebo můžete sem na poradte napsat jaký produkt konkrétně sháníte a já, nebo někdo rychlejší to vyhledá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.