Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost: sklo z Činy?

Od: alena350® odpovědí: 9 změna:

dobry vecer, potrebuju koupit v Číně nebo někde v Asii speciální skleněnou konvicku, jen by mne zajímalo, jestli to ma sanci dorazit cele? Ma smysl se o to pokoušet? Zajímají mne zkušenosti, N E dohady. Děkuji .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den

Sice to není konvička, ale z aliexpressu sem si do akvária kupoval skleněný Diffuser.

aliexpress.com/...

Byl kvalitně zabalen a přišel nepoškozen.

Ale jak to bude z vaší konvičkou,tak to ví jen hvězdy a Česká pošta

hodnocení

Ano, konkrétní zkušenost mě zajímala. Děkuji.

rv*
hodnocení

2x

Nejlepší je objednávat tam, kde jde vše přes prostředníka - např. Aliexpress, Ebay. Ten pak v případě problému nemá zájem vás poškodit a peníze vrátí, popřípadě konečný prodejce pošle zboží znovu.

Kupoval jsem stropní ventilátor se světlem, který má skleněný kryt - něco jako aliexpress.com/.... I přes dobré zabalení byl kryt rozbitý. Prodejce obratem poslal jiný, který už dorazil v pořádku.

hodnocení

2x

Kupoval jsem několik skleněných trubic, na několik zásilek. V jedné zásilce přišla ruplá. Nebyl žádný problém s reklamací. Dostal jsem obratem zpět peníze (stačila fotka) a udělal novou objednávku. Pouze jsem musel čekat další měsíc na doručení, ale jinak super. Takže i křehké sklo z Číny lze koupit.

hodnocení

0x

Postup: 1) najít produkt, který poptávám na aliexpressu 2) podívat se na komentáře uživatelů včetně fotografií 3) hotovo, spokojenost.

hodnocení

Ano, to je problém. Čtení s porozuměním.

Je to jednoduché. Vyhledáte si tam co sháníte, v množství fotek kliknete na konkrétní produkt, pak uvidíte popis produktu a pod popisem je záložka customer reviews s číslem v závorce, to číslo je počet komentařů. Na to když kliknete, jste v komentářích zde bývájí velmi často informace o způsobu balení a stavu po přijetí. Bývají tam i fotky. Nebo můžete sem na poradte napsat jaký produkt konkrétně sháníte a já, nebo někdo rychlejší to vyhledá.

@Alena350: ale to není dohad, to jsou zkušenosti lidí, kteří si ten konkrétní produkt od konkrétního prodejce zakoupili!

hodnocení

0x
Manželka chtěla takové ty skleněné kuličky na zavěšení na kytky. Průměr 8-10 cm. Je to opravdu tenké sklo a vše přišlo v pořádku. Už jsem ji to objednával asi 3x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]