Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vážení rádcové. Prosím o pomoc, mám mrazák ZANUSSI ZVS 230S, TYP: LOF 2304. Podařilo se mi ulomit oboje horní, vnitřní dvířka, dvířka jsou jen 2 a pak jsou šuplíky, mrazák je 200l. Hledala jsem ale netuším jak se ta "dvířka"jmenují a jinde zas chtějí jakési číslo co nemám a pokud je ten štítek zezadu tak se k němu nedostanu.
Hledala jsem fotku ale pokud se mi podařilo vložit odkaz na něco jiného, omlouvám se.Jo, povedlo se a jsou to prostě ty dvě horní "dvířka"
Moc děkuji za radu. Lída
Lído, mrkněte sem. Mají hromadu dílů a Zanussi má některé společné díly s Elektroluxem.
Popř. bych tam zavolal a optal se.
Zanussi,Electrolux,AEG mají stejné součástky (hledejte pod AEGem nebo Elektroluxem)
Zde by se asi našla jako Elektrolux díl, ale netuším, který Zanussi je použit ve kterém modelu Elektroluxe. Po rozkliknutí modelu je tam spousta dílů
Děkuji moc jste mi pomohl, zítra tam zavolám ale tato co jsem dala odkaz by to snad mohla být. L
Máte pravdu, měla jsem takovou radost, že jsem si ani nevšimla. Kouknu na všechno a napsala jsem dotaz i na oficiální stránky Zanussi-náhradní díly a příslušenství. Cena za ten kousek plastu je ovšem šokující, nu což za blbost se plätí a nebudu poslouchat manžela, že už jsem zase něco rozflákala. Dík a hezký večer. L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.