Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanussi mrazák šuplíkový, náhradní díly

Od: lidus* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den vážení rádcové. Prosím o pomoc, mám mrazák ZANUSSI ZVS 230S, TYP: LOF 2304. Podařilo se mi ulomit oboje horní, vnitřní dvířka, dvířka jsou jen 2 a pak jsou šuplíky, mrazák je 200l. Hledala jsem ale netuším jak se ta "dvířka"jmenují a jinde zas chtějí jakési číslo co nemám a pokud je ten štítek zezadu tak se k němu nedostanu.

google.com/...

Hledala jsem fotku ale pokud se mi podařilo vložit odkaz na něco jiného, omlouvám se.Jo, povedlo se a jsou to prostě ty dvě horní "dvířka"

Moc děkuji za radu. Lída

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

2x

Lído, mrkněte sem. Mají hromadu dílů a Zanussi má některé společné díly s Elektroluxem.

nadeta.cz/...

Popř. bych tam zavolal a optal se.

Zanussi,Electrolux,AEG mají stejné součástky (hledejte pod AEGem nebo Elektroluxem)

nadeta.cz/...

doplněno 09.10.19 20:08:

Zde by se asi našla jako Elektrolux díl, ale netuším, který Zanussi je použit ve kterém modelu Elektroluxe. Po rozkliknutí modelu je tam spousta dílů

mamlux.cz/...

lidus*
hodnocení

nadeta.cz/...

Děkuji moc jste mi pomohl, zítra tam zavolám ale tato co jsem dala odkaz by to snad mohla být. L

gumid

Koukněte v odkazu na spodní fotky. Otvírá se doboku? Vy potřebujete výklopná seshora dolů?

gumid

Co tahle? Čerpám z fotek vašeho odkazu v otázce.

heilmann.hu/...

Jsou tam nějaká čísla dílu, ale Maďarsky...

gumid
hodnocení

0x

Ještě se mrkněte sem:

elektrahk.cz/...

lidus*
hodnocení

Máte pravdu, měla jsem takovou radost, že jsem si ani nevšimla. Kouknu na všechno a napsala jsem dotaz i na oficiální stránky Zanussi-náhradní díly a příslušenství. Cena za ten kousek plastu je ovšem šokující, nu což za blbost se plätí a nebudu poslouchat manžela, že už jsem zase něco rozflákala. Dík a hezký večer. L

gumid
09.10.19 20:40

není zač ;)

lidus*
hodnocení

Díky za rady, už mám nasazené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]