Nejste přihlášen/a.
zdravím místní znalce a mám dotaz.
Máte někdo odkaz na nějaký solidnější senzorový spínač, kterým se dá ovládat vnější osvětlení vchodu do domu?
Senzor musí být venku, na zdi před vchodem do domu a pokud možno by se měl dát připojit paraleleně k normálnímu vypínači nebo přímo místo něj. Tenhle současný vypínač je totiž umístěný nesprávně, až u vchodových dveří. Dostanete se k němu až když potmě vyšlapete osm schodů. Pak si můžete rožnout. A navíc je jen jeden, když chcete zhasnout, musíte dveře zase otevřít a vylézt ven. Rozbourávat dráty se mi nechce.
Našel jsem link na nějaký takový spínač, Pohybové čidlo mí/..., ale ten je určený pouze pro vnitřní použití, teplota 0 a víc. Pršet a sněžit na něj sice nebude, ale nemám zkušenosti, zda takový senzor spolehlivě funguje i když je mráz.
Dík předem za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.