Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Senzorový spínač na světlo před barákem

Od: figurek* odpovědí: 3 změna:

zdravím místní znalce a mám dotaz.

Máte někdo odkaz na nějaký solidnější senzorový spínač, kterým se dá ovládat vnější osvětlení vchodu do domu?

Senzor musí být venku, na zdi před vchodem do domu a pokud možno by se měl dát připojit paraleleně k normálnímu vypínači nebo přímo místo něj. Tenhle současný vypínač je totiž umístěný nesprávně, až u vchodových dveří. Dostanete se k němu až když potmě vyšlapete osm schodů. Pak si můžete rožnout. A navíc je jen jeden, když chcete zhasnout, musíte dveře zase otevřít a vylézt ven. Rozbourávat dráty se mi nechce.

Našel jsem link na nějaký takový spínač, Pohybové čidlo mí/..., ale ten je určený pouze pro vnitřní použití, teplota 0 a víc. Pršet a sněžit na něj sice nebude, ale nemám zkušenosti, zda takový senzor spolehlivě funguje i když je mráz.

Dík předem za odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vyberte si senzor - pohybové čidlo podle ceny, vkusu, nabídky, ale pouze s krytím IP 44. Je určené do vnějšího prostředí, odolává stříkající vodě.
Většina mnou montovaných senzorů spolehlivě fungovala i v zimních podmínkách.

hodnocení

1x

Kupte tento PIR spínač a máte to i s dopravou zdarma. :)

joudis*
hodnocení

0x

Jj s tímto čidlem mám dobre zkušenosti mohu doporučit maji v každém hoby marketu ...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]