Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice, madla nejdou přišroubovat

Od: naufrago® odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer všem. Potřebovala bych poradit s madly od nové lednice, resp. jak je přidělat.

Místa, kam se mají šroubovat, mají v sobě výplň, asi plast. U horního madla jsem se jím provrtala (nešlo to vůbec ztuha), ale šroubek mi nejde zašroubovat až na konec. Madlo od lednice cca 5mm odstává a samozřejmě se viklá. Viz fotky. Výplně vyndat nejdou (vydloubala jsem ji nožem u jednoho z dolních závitů a šroubek stejně nejde dál než u těch nahoře).

Nemáte někdo zkušenost, kde by mohl být háček?

Lednice, madla nejdou přišroubovat
Lednice, madla nejdou přišroubovat #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

4x

Pravděpodobně přibalili příliš dlouhé šroubky, které vevnitř na něco narážejí. Zkus použít kratší.

hodnocení

Díky, vůbec mě v první chvíli nenapadlo, že by tam mohly být přidané špatné šrouby :-D no, našla jsem doma podobné, kratší, leč trochu silnější (otvory v madlech nejdou tak lehce jako ty originální). Z těchto dvou šroubů jeden dotáhnu až na konec a druhý také ne *nevi* tak zítra zkusím sehnat ještě nějaké...

joudis*
hodnocení

2x

Nebyli přiloženy plastové podložky pod madlo? Spíše bych začal výrobcem a typem lednice. Pak se pohnem dál ...;)

hodnocení

Nene, nic takového tam nebylo.

Lednička je to tato: electroworld.cz/...

hodnocení

0x

To vypadá na záslepky.

hodnocení

Taky jsem si to myslela (po prvním neúspěchu), ale vyndat to nejde. Leda že by na to zapomněli při výrobě. Ale i když jsem jednu vyrýpala nožem, tak tam ten šroubek prostě nejde zašroubovat úplně... no nic, budu tam psát, tak uvidíme, co mi řeknou. Možná to fakt budou jen špatné šroubky - když se mi to dle rady nahoře povedlo jiným, kratším šroubkem na jednom místě přidělat, tak to vypadalo celkem OK.

hodnocení

Tak kdyby se náhodou někdo v budoucnosti sháněl po tom, jak přidělat madla...

Nejdřív mi přišly 3 e-maily, že můj dotaz byl postoupen servisnímu oddělení. Po 2 dnech zavolal servisák, že šroubky je potřeba přidělat opravdu velkou silou. Nejdřív jsem mu hned chtěla odporovat, že silou jsem to opravdu zkoušela, ale řekla jsem si, že nebudu plašit. Doma jsem ledničku přitiskla bokem ke zdi a pořádně zatlačila. Nešlo ani tak o tlak do otáčení šroubováku, ale tlak dovnitř. U dvou šroubů se to jakoby "prolomilo" a zbytek šel už dobře, další dva jsem musela touhle silou dotlačit až na konec. Najednou jsem to nedala, vždycky jsem po cestě doma kolem lednice vzala do ruky šroubovák a s novými silami se do toho dala a za pár hodin bylo hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]