Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řešíme teď rekonstrukci podlah. Udělal se nový beton nynější rozdíl mezi dlažbou na chodbě a novým betonem je 2 cm. Realizační firma to údajně takto udělala abychom se mohli rozhodnout co se dá jako finální krytina. Takže jmse se rozhodli pro laminát, jelikož vinylová podlaha například lepená má tlouštku jen cca 3mm a bál sem se rozdílu výšky.
Obešli sem tedy pár krámu a našli jeden kde se nám hned zalíbila laminátová podlaha cca za 514m2. Objednalo se teda přeměření místností. A teď příjde to hlavní dorazil postarší pán se slovy tak sem tu na to zaměření. Říkám nejste nějak na lehko? Odpověď nene na to mi stačí metr a tužka. Přeměřil místnosti zapsal si lišty apod. Tak se ptám a co rovinost kvuli nivelaci. Odpověď no pokud si dáte to lamino tak by to asi chtělo, ale dneska už se ty lamina vůbec nedávají. Já bejt Váma dám vinyl to vydrží a za tuhle cenu co je to laminu máte krásnej lepenj vinyl. laminát se vám brzo poškrábe a zničí a je to jedovatý víc než vinyl. A já osbně bych Vám uplně doporučil lehce to brusem ten beton přebruste a hodíme na to na volno PVC a pod něj dáme speciální podložku, výškový rozdíly se schovají speciální rozdlovou lištou a bude Vás to stát polovinu než laminát se stěrkou. Takže promyslete a ozvěte se a púak to dohodnem po Novým roce Naschle.
Přístup mi přišel takovej divnej a nevím co si myslet a zda měl pravdu. Firmu sem dostal na doporučení plno známých kterým dělali podlahy a sou spokojený prý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.