Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsem se snažil připojit vodu k bojleru Dražice 160l. Problém je v tom, že bojler má přívod vody v takových plastových trubkách 3/4 s nějakou povrchovou úpravou. Když se na ten závit snažím našroubovat přechodku s vnitřním závitem, tak se jí tam vůbec nechce. Nechci to rvát přes moc, abych neserval závit a už vůbec si nedovedu představit, že bych to pakoval. Přemýšlel jsem, že zítra koupím převlečnou matici, ale předpokládám, že problém se závitem to nevyřeší. Nepřijde mi to, ale není tam nějaký jiný závit?
je tam závit g 3/4 mělo by tam jít našroubovat i to dgčko ale stejně tam musíte dát pojištovák a šroubení a udělat si tam vypouštění protože vypouštět 160 l přes pojištovák je fakt opruz
Pojišťovák i vypouštění mám připravené. Šroubení koupím zítra, jen se bojím toho závitu. Dg jsem zkoušel dvě na obě trubky a dostanu je tam rukou jen na začátek trubky, když to chytím hasákem, je tam celkem velký odpor...
asd1: To budu těžko schánět. Proto potřebuji odpověď od někoho, kdo ten bojler připojoval a ví, co na ten závit pasuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.