Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podkrovní koupelna - šikmina a sprchový kout

Od: jaroslavk odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

potřebuji vymyslet co dát na šikmou podkrovní stěnu v místě sprchování na sádrokarton.

Původně jsem tam chtěl nalepit kachlicky, ale vzhledem k zmenšujícímu se protoru bych raději volil nějakou betonovu, nebo epoxidovou stěrku. Nevím však, jak je to s životností. Rád bych taktéž něco dal na strop, jelikož tam jsou pouze 2 metry od země a voda se může dostávat i na strop.

Jak byste to řešili, napadá vás něco? Má někdo zkušenosti s tímto? Nějaký konkrétní produkt, co použít?

Děkuji

Podkrovní koupelna - šikmina a sprchový kout

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Vůbec si nejsem jistý,jen vzpomínka pár let zpět - snad ve sprcháči mohl být tkzv. benátský štuk?

lipanek

Ano, to lze. Benátský štuk udělá nepropustný film. Hlavně dobrou firmu, která toto nabízí a za svoji práci ručí.

hodnocení

2x

Kdysi jsem měl ve sprcháči namísto obkládaček latexový nátěr a nemohl jsem si stěžovat. Na tu šikminu a strop v podstatě ideální.

doplněno 07.10.19 13:21:

@jaroslavk: Penetrací se nic nezkazí. Pokud se jedná o "novou" zeď, dosud bez výmalby, pak je myslím penetrace zbytečná.

Popravdě řečeno, po těch cca 15 letech si už nevzpomínám, zda jsem penetroval, nebo ne.

jaroslavk
hodnocení

Děkuji, ten latexový nátěr se mi líbí z hlediska finančního a jednoduchosti aplikace. Doporučil byste před použitím latexu SDK napenetrovat, nebo použít nějaký základ?

krtek*
hodnocení

0x

Není nad to nejdřív zaobklídat a pak řešit detaily...hodné génia...já bych tam třeba sprcháč vůbec nedával,...jebat se hlavou šikminu

jaroslavk
hodnocení

Moc děkuji za radu, koupelna bez sprchace by byla super, to me vubec nenapadlo. Super řešení, jeste že tady tak geniálního člověka jako jste vy máme :)
krtek*

tak pak už krom toho benátského štuku, který je drahý jak sviňa...voděodolná barva...ale na tu je potřeba rovný podklad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]