Nejste přihlášen/a.
Chystám se na zateplení. Na svažitém pozemku mi suterén vystupuje 40-150cm nad terén. Počítám, že tu část nad terénem budu zateplovat do výšky cca 40cm XPS a nad něj do výšky 40-150cm už budu dávat EPS.
Není nějaký problém v kombinaci eps a xps v jedné ploše? Jen asi na stěrkování části s xps budu muset použít weber elastik místo weber 700.
A další dotaz je k zateplení u balkonu, kde bych asi měl dát alespoň do výšky cca 20cm nad podlahu balkonu XPS a až pak navázat EPS. Mám to odskakovat, jako dát 10cm široký xps a nad to 12cm eps? Nebo mám dát EPS rovnou na podlahu?
Není nějaký problém v kombinaci eps a xps v jedné ploše?***Proč by měl být? Pokud se pracuje kvalitně, není problém.
Elestik je určen pro EPS a XPS, takže opět správné rozhodnutí.
Mám to odskakovat, jako dát 10cm široký xps a nad to 12cm eps****Nikoliv, vše v jedné síle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.