Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bydlíme v Pardubickém kraji, dodavatelem elektřiny bylo RWE, před 2 roky jsme přešli k EONu. Máme u něj i plyn, tak jsme si říkali, že to bude pěkně všechno u jednoho. Sepsali jsme smlouvu, byl v ní ale sjednán odběr na 2 roky. Teď lhůta končí a máme 3 možnosti.
1/ dají nás do jiného tarifu, který je o hodně dražší než ten dřívější
2/ elektřinu nechají zhruba na stejné výši jako dosud, snad jen malé navýšení, ale musíme se zafixovat na 3 roky. To ale nechceme, v našem věku člověk neví, co bude zítra, natož za 3 roky.
3/ přejít k jinému dodavateli.
Chtěla jsem si na netu nezávazně zjistit, který dodavatel by byl vhodný, ale všude okamžitě chtějí kontakty, telefon, mail, prý přijede jejich zástupce osobně a zařídí nám přestup. Ale nevím kam a za jakých podmínek.
Vím, elektřina se zdražuje, bude to asi všude stejné, ale přesto uvažuji o přestupu a nevím kam. Co byste mi poradili? Jakého dodavatele máte vy, pokud to není nekalá reklama a jak jste s jeho službami spokojeni? Děkuji - Jaga.
Sdělíte EONu, že máte dobrou nabídku a váháte.., chcete po nich info, zda je možné prodloužit aktuální sazby beze změn, protože je to to nejjednodušší. Takto začínám a dohodnu se - zatím jsem k jinému dodavateli ani po 15ti letech nepřešel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.