Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz k zapojení frekvenčního měniček k domácí vodárně. Čerpadlo mám na 230V a výstup z měniče je 3x230V. Nevím jaké dráty s polu propojit k čerpadlu vede klasický kabel hnědá, modrá a žlutozelená, z měniče vedou čtyři dráty žlutozelená, černá, hnědá a šedá. Přikládám scháma z návodu ze kterého nejsem moc moudrý.
Děkuji za každou radu.
A jste si jistý, že lze tento frekvenční 3f frekvenční měnič použít k napájení 1f motoru? Z uvedených schémat to totiž nevyplývá.
Napište sem přesný model frekvenčního měniče.
a vlastně i typ motoru, protože záleží, zda má tři vinutí, z něhož je jeden konec připojený přes kondenzátor kvůli fázovému posunu, nebo zda má hlavní a pomocné rozběhové vinutí.
jo tak, já myslel že to jsou různá provedení frekvenčních měničů, když jsou u některých schémat svorky navíc, ale asi jen vypustili ve schématech nepotřebné svorky.
Potom bych očekával tedy hnědá (U) - hnědá, černá (V) - modrá, PE na PE je jasné.
No pockat pockat. Rozne typy ... to zase nenapadlo mna. Chybajucu svorku W som si nevsimol a ak by to bol jeden typ, ocakaval by som ju nakreslenu ako nezapojenu. Chybaju detaily...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.