Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším problém s heraklitovou stěnou, která mi rozděluje koupelnu a kuchyň. Stěna nění dutá, ale solitární kompletně z heraklitu.
1) Akutálně do ní potřebuji přichytit UD profily, které ovšem nedrží jelikož se všechny homždinky protáčejí (naklepávací šrouby s hmoždinkama). Existují lepší hmoždínky, které mohu použít a budou dobře držet?
2) Do této stěny taktéž potřebuju uchytit skládácí dvoudílnou skleněnou vanovou zástěnu, taktéž netuším čím přichytit, ale mám pocit, že to bude lépe držet, jelikož hmozdinky budou drzet pres kachlicky. Tato zástěna je pomerně těžká, tak se mírně bojím.
3) Potřebuji na stěnu udělat přípravu na uchýt kuchynských skříněk. Mám nakoupené závitové tyče + 6 cm podložky aby mi to nevytrhlo. Mám tyto tyče ještě pojistit chemickou kotvou?
Děkuji za rady.
V obchodě se spojovacím materiálem koupíš speciální hmoždiny do kterých natlačíš chem.kotvu a natočíš závitovku.Jetli tam nebude prodávat dement tak Ti určitě poradí. Nic složitého na tom není.
OPravdu nic složitého a polud to bude debil-prodá tu speciál hmoždinu a chemickou kotvu a bude si mnout ruce že prodal zbytečnou věc!Víte co je to heraklit asi nevíte do toho je speciální hmoždina i chemcická kotva slabá vytrhne se to o s kusem heraklitu!
Hlavně ten co asi neví co heraklit je a chce na to věšet skříňky na speciál hmoždinky!
Pěkný večer Asiemile!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.