Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda by se tu nenašel někdo kdo z obrázku části sytiče pozná, proč z tohodle místa vytéká benzín. Já mám za to, že tam nechybí žádná součástka, ale nerozumim proč z toho teče benzín. Díky tomu, že z toho vytéká benzín, tak se mě nedaří elektrocentrálu nastartovat. Jednou už to dělala, ale pak to přestala dělat.
Příloha jedna Fotka v poloze start se sytičem
Příloha dvě fotka v poloze bez sytiče.
Z fotky se dá poznat pouze to co je na fotce vidět.
Když vyfotíš sytič, ale benzín vytéká z místa, které je pod krytem, tak se těžko hádá závada.
Prostě na sytiči musí být nějaké poškození, které způsobuje únik benzínu.
Podle fotek se mi zdá páčka sytiče nebo přední kryt (ohnutý nebo nabouraný). Ale může to být něšikovnou fotkou, která to zkresluje.
Pokud si troufáš, tak to rozmontuj. Pokud si netroufáš, tak dej někomu na servis.
Dal jsem to opraváři hned věděl co s tím patrně je. Říkal že nečistoty z benzinu nedovolují plováku uzavřit tok benzínu, takže proro to furt odtýká tím odvodným kanálkem. Ale máte pravdu, že šlo o karburátor
Tak to je jasný. Na ten mosazný díl s dirkou dosedá kanálek zakončený balónkem. Při studeném startu balónkem vytvoříte přetlak nad hladinou plovákové komory, čímž přes trysku vytlačíte benzín do sání. Když netěsní jehlový ventil, hladina je přiliš vysoká a kanálkem, který slouží na foukání vzduchu teče benzín ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.