Nejste přihlášen/a.
Napenetrovat a celé stěny a vyrovnat stěrkou, pokud se opraví jen část tak to bude vidět. Ale jestli je to jen někde na záchodě, tak bude stačit místy natáhnout ten štuk, 4 mm, to bude ale chtít tahat na dvakát.
Proč penetrace?
Pokud tazatel umí tak stačí jen štuk,i na 4mm ,pokud neumí štukovat pak třeba stěrka na SDK a brusná mřížka a stačí penetrace vodou!
Záleží na struktuře-pokud máte již bez struktury štuku (je to hladké) pak opravit stěrkou na SDK, pokud je to drsné pak štuk i na ty 4mm a po zavadnutí dobře roztočit-rozfilcovat.Jinak je vícero zrnitosti štuku /cemix byl hrubší ,oproti tomu třeba štuky od Weberu jsou jemnější (s Cemixem jsem pracoval u minulé firmy cca 7roků z5,u nynější od Weberu)/.Pokud jen stěrku ta celé po stěrce přebrousti mřížkou,pokud štuka ptak před opravou a místa ke štukování vykropit,ne sebe -stěnu!
Ať se zdaří!
Já mám dobré zkušenosti s nahražením opadaných vrstev starého štuku flexibilním lepidlem.Po zatvrdnutí stěnu srovnám finální stěrkou a pak zabrousím síťkou až k dokonalé rovinnosti.Nechám 24 hodin zaschnout a maluji.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.