Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stůl - rozměry

Od: hov odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

hledám samotný jednoduchý stůl jako tento: mall.cz/... chci aby měl podobné rozměry, akorát mi nesedí u tohoto výška. Podle mě je 71,4cm málo. Poradíte mi nějaký jiný stůl aby měl alespoň výšku 75cm?
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přiznám se, že tak úplně netuším, čemu říkáte ,,herní stůl´´ ne že bych nehrál občas nějakou hru, ale necítím potřebu kvůli tomu mít nějaký spešl stůl, jde to i na obyčejném.

Pokud Vám nevyhovuje výška, nabízí se několik možností - nechat si stůl vyrobit - není problém vyrobit jakkoliv vysoký, bude ale asi dražší.

Nebo koupit ten, co máte v linku a použít nějaké rektifikační nožky - třeba

shop.kili.cz/...

tím se stůl zvýší za zanedbatelné náklady a navíc se tím dá řešit případná nerovnost podlahy

hodnocení

0x
Jídelní stůl se dělá 75 cm vysoký.
Kancelářský bývá o kousek nižší.
hov
hodnocení

Chci to mít jako herní stůl. :D Vleze se pod ten stůl dxracer židle?

au1

to je zas dotaz... nikdo nevi jakou zidli mas, jestli mas pist uplne dole nebo nahore. ja mam dx racery dva, jeden Tank a jeden Business a obe jsou jinak vysoke na nejnizsi nastaveni pistu.

hov
hodnocení

DXRacer Racing OH/RV131/NR, černá/červená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]