Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám zdravou láhev, ale něco v uzávěru se odtrhlo a teď z toho teče. Je asi blbost to lepit klasickým vteřináčem, nechci mít v puse chuť lepidla... dá se to něčím zalepit? Láhev nedávám do myčky, takže vysoké teploty to nemá.
děkuji
Tyhle věci se vyměňují. Vteřiňák bych použil třeba na zdravý talíř, nebo zdravý hrnek, prostě něco křehkého, co prasklo úderem. Jestli se v plastovém uzávěru něco utrhlo, tak na to jde sakra tlak utahovánim a obávám se, že lepidlo v tomto místě selže jakékoli. Důvodem je již zmíněný nezřízený tlak utahováním, malá styčná plocha, přirozená elasticita plastu. Chuť v puse není ten největší problém, ze zdravé láhve by se uvolňováním lepidla mohla stát i láhev jedovatá. Jedovatá zdravá láhev
já bych hlavně nic takového stupidního nekupoval...každá flaška ať už je z jakéhokoliv plastu má svou životnost...nevím co je to zase za módu..
no právě, bojím se taky toho aby když to nestvrdne 100% tak aby se to neuvolňovalo
já mám konstrukční lepid/..., tak nevím jestli tím to mohu? na plasty to píše...
Pokud se rozhodnete koupit novou zdravotní lahev a máte ji jen do kabelky, do práce, tak se nejdříve podívejte na skleněnou zdravotní láhev.
Je neskutečně lehká, prakticky nerozbitná, a výhodou je průhlednost a že ji tedy dobře vymyjete.
U některých firmy deklarují doživotní garanci výměny při rozbití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.