Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lepidlo na zdravou láhev?

Od: rotorod® odpovědí: 10 změna:

dobrý den

mám zdravou láhev, ale něco v uzávěru se odtrhlo a teď z toho teče. Je asi blbost to lepit klasickým vteřináčem, nechci mít v puse chuť lepidla... dá se to něčím zalepit? Láhev nedávám do myčky, takže vysoké teploty to nemá.

děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tyhle věci se vyměňují. Vteřiňák bych použil třeba na zdravý talíř, nebo zdravý hrnek, prostě něco křehkého, co prasklo úderem. Jestli se v plastovém uzávěru něco utrhlo, tak na to jde sakra tlak utahovánim a obávám se, že lepidlo v tomto místě selže jakékoli. Důvodem je již zmíněný nezřízený tlak utahováním, malá styčná plocha, přirozená elasticita plastu. Chuť v puse není ten největší problém, ze zdravé láhve by se uvolňováním lepidla mohla stát i láhev jedovatá. Jedovatá zdravá láhev :-D

krtek*

já bych hlavně nic takového stupidního nekupoval...každá flaška ať už je z jakéhokoliv plastu má svou životnost...nevím co je to zase za módu..

Zase někdo vydělává na lidské naivitě. My jsme vyrostli, naše děti vyrostly a nic takového jsme nepotřebovali.

hodnocení

0x
Pokud neni možnost ten uzavěr vyměnit jako takový tak to klidně tim vteřinákem zalep až to zaschne a vytvrdne nic cejtit nebudeš
Ja spíš vidim problém v tom dohnat takový vteřinák který tu hmotu slepí a bude to držet
hodnocení

no právě, bojím se taky toho aby když to nestvrdne 100% tak aby se to neuvolňovalo

já mám konstrukční lepid/..., tak nevím jestli tím to mohu? na plasty to píše...

lipanek
hodnocení

0x

Pokud se rozhodnete koupit novou zdravotní lahev a máte ji jen do kabelky, do práce, tak se nejdříve podívejte na skleněnou zdravotní láhev.

Je neskutečně lehká, prakticky nerozbitná, a výhodou je průhlednost a že ji tedy dobře vymyjete.

U některých firmy deklarují doživotní garanci výměny při rozbití.

mak*
hodnocení

0x

Lepením jen vytvoříte ze zdravé láhve nezdravou a držet to stejně nebude. Překontrolujte, jestli není jen vypadlé těsnění nebo tak něco. Pokud se opravdu něco utrhlo, tak je jediná možnost koupit novou.

hodnocení

díky za komentáře, já ji nekupoval, já ji dostal

Na zdravou lahev se dají koupit jednotlivě náhradní díly. Pítko, celé víko, těsnění. Mrkněte na netu, na e-shopech najdete.

hodnocení

0x

No, ta láhev je nějaká polámaná, tak asi moc zdravá nebude.

Já se byl podívat na ty své, všechny fungují - nic z nich neteče a žádná nekašle. Všechny jsou zdravé. A obsah ještě zdravější ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]