Nejste přihlášen/a.
Mám na mysli něco takového:
Zatím tam mám napínací povlak, který už vypadá po 2 letech bídně. Ročiluje mně, že mi to pořád ujíždí pod poprdím a musím to pořád opravovat. V tom křesle trávím významnou část dne.Ten přehoz od mediashopu by asi dělal totéž. Nějaký nápad?
Já si myslím, že není úniku! Všechno se bude rolovat a krčit a sjíždět. Vlastní zkušenost po opravdu mnoho let. Zamilovala jsem se do koženého křesla. Žádná koženka, na které se potí zadek, ale krasná kůže, která během vteřiny přestane chladit a je teplá jako kůže na těle. A nic se neroluje a dobře se udržuje a vůbec! Pěkně vysoké, by jeden opřel hlavu a zdřímnul. Po zbytek života. Sen!
Dejte časem vědět, jak se to osvědčilo.
Přesně tyhle mám na 10-ti letých křeslech a sedačce.Pravdu má reklama v tom,že je sedačka a křesla jak nové.Lže v tom,že to nebude sjíždět - sjíždí.Ale jak se tu píše,vyřešila to našitá guma.Ale jinak spokojenost.Nám se to nekrčí a můžu na sedačce spát i v botech .Vypadají fakt dobře za tu cenu.
Kdysi jsem to řešila našitím suchého zipu. Fungovalo to, ani 3 děti to "nesundávaly". A to jsme dnes vzpomínali na to, jak nejmladší jako opička skákal z křesla na křeslo a na sedačku.
Suchý zip jsem našívala dozadu do horních rohů (a protidíl na potah). Možná bych dnes uvažovala i o tom ten zip tam přilepit, šilo se to docela blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.