Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukotvit přehoz přes křeslo?

Od: kepler* odpovědí: 9 změna:

Mám na mysli něco takového:

mediashop.cz/...

Zatím tam mám napínací povlak, který už vypadá po 2 letech bídně. Ročiluje mně, že mi to pořád ujíždí pod poprdím a musím to pořád opravovat. V tom křesle trávím významnou část dne.Ten přehoz od mediashopu by asi dělal totéž. Nějaký nápad?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tenhle vypadá, že se se nebude tak shrnovat a ujíždět, není to takový ten "tenký hadr". Asi bych zkusila našít přes roh toho prošívaného potahu silnější gumu, jak jsou gumy u chráničů matrací, jsou přes rohy a drží chrániče natažené. Nebo improvizovat se suchými zipy..

hahanaj*
hodnocení

2x

To bude stejně sjíždět a co si pořídit něco takového...potahy jsou hodně elastické, takže se přizpůsobí různým tvarům .

decodoma.cz/...

kepler*
hodnocení

No, právě něco takového mám, taky od decodoma a stojí to za h... Prostě ujíždí.

hodnocení

2x

Já si myslím, že není úniku! Všechno se bude rolovat a krčit a sjíždět. Vlastní zkušenost po opravdu mnoho let. *alene* Zamilovala jsem se do koženého křesla. Žádná koženka, na které se potí zadek, ale krasná kůže, která během vteřiny přestane chladit a je teplá jako kůže na těle. A nic se neroluje a dobře se udržuje a vůbec! Pěkně vysoké, by jeden opřel hlavu a zdřímnul. Po zbytek života. Sen! *palec*

doplněno 15.09.19 10:21:

Dejte časem vědět, jak se to osvědčilo. ;)

kepler*
hodnocení

Přece jen jsem přišel na řešení:

calounicke-potreby.cz/...

Prostě to přitluču k devěné kostře křesla...

zink

Ale jak budete prát to přitlučené?

kepler*
hodnocení

Předpokládám, že ty čalounické připínáky půjdou vypáčit zpět (pomocí nože). Nesmím zatlouct na fest.

mnd®
hodnocení

2x

Přesně tyhle mám na 10-ti letých křeslech a sedačce.Pravdu má reklama v tom,že je sedačka a křesla jak nové.Lže v tom,že to nebude sjíždět - sjíždí.Ale jak se tu píše,vyřešila to našitá guma.Ale jinak spokojenost.Nám se to nekrčí a můžu na sedačce spát i v botech *smich* .Vypadají fakt dobře za tu cenu.

hodnocení

2x

Kdysi jsem to řešila našitím suchého zipu. Fungovalo to, ani 3 děti to "nesundávaly". A to jsme dnes vzpomínali na to, jak nejmladší jako opička skákal z křesla na křeslo a na sedačku.

Suchý zip jsem našívala dozadu do horních rohů (a protidíl na potah). Možná bych dnes uvažovala i o tom ten zip tam přilepit, šilo se to docela blbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]