Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklý klíč ve visacím zámku

Od: ondrejkw* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, jdu si takhle v panelovém domě do sklepa, chci odemknout visací zámek, který drží mříže a ejhle. Klíč je zaseklý v zámku a nejde ani vytáhnout, ani otočit na žádnou stranu. Mordoval jsem se s tím hodinu, ale prostě to nejde. Je to průser, jsem v šoku... nikdo se nedostane do sklepa kvůli mně a obrousit nebo uštípnout to nepůjde, protože zámek zakrývá ten pant, kde musíte jednu část zámku prostrčit hořejškem a zacvaknout zespoda, jestli víte co myslím. Nevíte co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

2x

Prostříkněte kam se dostanete WD a chvíli počkejte, potom zlehka zkoušejte, domačkněte /zacvakněte/ kovový ohyb na zámku, aby dobře dosedl.

sou
hodnocení

1x

Jestli na to sám nestačíte, zbývá objednat zámečníka, nebo požádat o pomoc někoho zručnějšího z domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]