Nejste přihlášen/a.
Já jsem na šopě přelepil problematická místa bitumenovou lepicí páskou (Lidl) a pak bohatě přetřel gumoasfaltem barvy-kov.heureka.cz/...
to byl nejprve můj favorit...jen jsem pak nacházel toho více a více a zrovna u toho gumoasfaltu aby byl funkční snad musí byt nějaký postup 2x + pak gumoasfalt sa 23 + přelakovani nebo neco takového tak jsem trochu o použití zapochyboval...určitě zafunguje ale je třeba asi opravovat (aspoň tak jsem to pochopil z všeho přečteného). dekuji za reakci na dotaz
pridam svou radu.
Videt ze byly vlozene do strechy dosti znacne investice a presto tece.Klasicky gumoasvalt je na dve veci.chce to neco pruzneho.Pred 12 roky jsem rosil co s strechou.Byla tam dana 2 x lpa v rozmezi 4 roku.Presny nazev neznam v 90 letech takovy vyber nebyl.Pak nater gumoasvaltem .Po zime zase praskliny vsechno pres zimu stvrdlo.Pak jsem nasel eshop.barvarna.cz/....
Provedl jsem kompeltne cely postup i z tkaninou .Vznikl gumovy bezesvy povlak.Maji uvedeno ze po 8 letech doporucuji renovacni nater.Uz to mam 12 let a jeste 3 zimy to urcite vydrzi .Pak budu v duchodu a pohraji si z renovacnim naterem.Do gumy dam i oplechovani Atiky .A uz to se mnou vydrzi.I pri minus 20 je to pruzne.
Pokud pořádnou opravu a vše nové -tak sarnafil,fatrafol a důkladně svařit a jistě Vás na rozdíl od jakéchloliv pásů IPA přežije!
U těchto střech klidně může být díra třeba 3m daleko od místa kde je vidět že zatéká!talže celoui plochu včetně detailů oplechování!Ne nátěr !
folii a zelenou strechu mám v plánu pokud nebude dostačovat jen teď někde zafliknutí problému...tím že je vyspádovaná a ve vnitřním prostoru (je to garáž) mám pouze skvrnu pak na kolmé zdi nikoliv na sádroši na stropě tak věřím, že ten problém bude někde v spodní rovině (spádu) střechy na který je pak navázan svod deštové vody. zatím plánuji jen zkušebně přetřít všemožné spoje, tak snad ten problém nebude moc daleko současného zatékání.
na foliii teď taky dost často koukám, reference jsem slyšel velmi dobré.
2 střechaři tam něco provedli a problém nevyřešen. předělal bych to celé ale jak si představím to mordování opět s tím kačírkem tak se mi moc nechce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.