Dobrý den. mám plynový kotel Baxi a v pokoji prostorový termostat. Ale nemůžu přijít na to jak zapnout topení aby topilo. Ohřev vody funguje normálně. Ví někdo jak na to?, díky
Většinou je buď model kotle bez displaye s ovládacími kolečky - pak stačí kolečko s vyobrazením radiátoru otočit podle toho jak moc teplou vodou chcete vytápět. Modely s displayem zobrazují letní a zimní režim a jeji přepínání se provádí konkrétním tlačítkem.
Napište jaký máte model, pak Vám zde jistě někdo poradí.
Začíná se standardními parametry. Tlak vody v soustavě ne na kraji zeleného pole ale malinko vyšší. Expanzní nádoba před natlakováním soustavy nalakovaná na cca 1 bar. Topení nastaveno na zimní provoz (symbol radiátoru) a vypnutá priorita ohřevu vody.
Dobrý den já mám ten samý problém už jsem tu měl dva servisáky a nevěděli tak jak na to mám přijít já? na dispeji termostatu mi svítí jak radiátor tak kohoutek. vodu to hřeje ale topení nehřeje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.