Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynový kotel 0topení

Od: mulanko* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. mám plynový kotel Baxi a v pokoji prostorový termostat. Ale nemůžu přijít na to jak zapnout topení aby topilo. Ohřev vody funguje normálně. Ví někdo jak na to?, díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

1x

Většinou je buď model kotle bez displaye s ovládacími kolečky - pak stačí kolečko s vyobrazením radiátoru otočit podle toho jak moc teplou vodou chcete vytápět. Modely s displayem zobrazují letní a zimní režim a jeji přepínání se provádí konkrétním tlačítkem.

Napište jaký máte model, pak Vám zde jistě někdo poradí.

jenda2*
hodnocení

1x

Začíná se standardními parametry. Tlak vody v soustavě ne na kraji zeleného pole ale malinko vyšší. Expanzní nádoba před natlakováním soustavy nalakovaná na cca 1 bar. Topení nastaveno na zimní provoz (symbol radiátoru) a vypnutá priorita ohřevu vody.

mareks
hodnocení

0x

Dobrý den já mám ten samý problém už jsem tu měl dva servisáky a nevěděli tak jak na to mám přijít já? na dispeji termostatu mi svítí jak radiátor tak kohoutek. vodu to hřeje ale topení nehřeje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]