Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlhcovaci fontanky na stul

Od: luciferkaa* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymi malymi fontankami s tecucou vodou, ktore sa davaju ako ozdoba na stol a zapajaju sa do elektriky...Naozaj zvlhcia vzduch? alebo aky lepsi lacny prostriedok na zvlhcenie vzduchu v domacnosti(okrem morkych rucnikov na topeni)? zistili sme, ze v spalni mame velmi suchy vzduch, kvoli tomu, ze sa teraz v zime velmi vytapa.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Já jsem zvlhčení vzduchu nějak nepozorovala, navíc to šumělo a mně se chtělo pořád na záchod a byl to obrovský krám, tak jsem to někomu podarovala.

hodnocení

0x

Fontánky jsou na nic! Jejich schopnost je podstatně nižší, než mokrý hadr na topení! Pokud máte v ložnici (spalni) suchý vzduch, zabývajte se spíš větráním!

luciferkaa*
hodnocení

to s tym chodenim na zachod mi uz tusim niekto hovoril, diky za radu :D ale aj tak by som rada vedela este nejaku inu alternativu...

dejavu*
buď instalujte zvlhčovače a pravidelně dolévejte nebo investujte do pračky vzduchu se zvlhčováním, případně odpařovače, měla jsem to ve špitále, jde z toho pára a opravdu to zvlhčilo, jinak bych se tam asi už udusila. :-S
doplněno 19.12.09 20:55:

jo, tady to je a ani to nebylo tak drahé svet-bydleni.cz/...

luciferkaa*
hodnocení

vetrame porad, ale to nestaci, lebo v noci pri otvorenom okne spat snad nebudeme. A ten rucnik sme skusali, je sice dobry, ale chcelo by to nejake trvalejsie a elegantnejsie riesenie..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]