Nejste přihlášen/a.
Zdravím .
Mám vypuštění topení a budu ho znova napouštět. Bylo by tam asi dobré dát inhibitor koroze. Ale na trhu je jich spousty. Můžete mi poradit se kterým máte zkušenosti a co byste mi doporučili. Samozřejmě Cena a kvalita aby byla nějak rozumná. Ani netuším kolik tam je vody. Je tam 11 radiátorů plus rozvod a kotel. Můj tip je cca 150litrů
Za rady děkuji
Jaký inhibitor koroze lít do topení? Žádný, skutečně je to jen návnada na získání peněz. Rezivění potřebuje kyslík, ten se z množství vody v uzavřeném okruhu velmi rychle vyčerpá a k dalšímu rezivění tedy nedochází. Plastové trubky podlahového topení mají kvůli tomu kovové "stínění", přes plast by se totiž mohl kyslík do vody dostávat, kovovými trubkami nikoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.