Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přejít z ČEZu na Mor. Naf. Doly?

Od: hankas® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

má smysl přejít z ČEZu na Moravské naftové doly,se smlouvou na neurčito?

Jedná se pouze o elektřinu.

Máte někdo zkušenosti?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Úsporu si musíte spočítat sama na kalkulátoru. Určitě se ale najde řada levnějších dodavatelů.

hodnocení

2x
Ušetřím vám čas - Fonergy
hodnocení

Neznám,ale děkuji :)

mak*
hodnocení

2x

V mém případě byly MND levnější, ale zanedbatelně.

hodnocení

1x
Porovnával jsem dceři rozdíl mezi čez a mnd u pynu a rozdíl nebyl takový aby to stálo za námahu. A to přiznám že nemám rád čez ani innogy jakožto dominantní hráče na trhu.
hodnocení

Zajímá mě pouze elektřina, jak jsem psala v dotazu.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja prevadel plyn i elektrinu, plyn od innogy , elektrinu od CEZu, uspory u elektriny sice jsou ale je to ve stokorunach ( bezny rodinny domek) , u plynu uz je to v tisicich ( topeni, ohrev vody, vareni ) , ovsem prechazel sem k jinemu nez moravskym dolum

kazdopadne na elektrine nejake vetsi penize neusetris, to mi potvrdil kazdy kdo prevadel k jinemu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]