Nejste přihlášen/a.
dobrý den, potřebovala bych konzultaci, jak postupovat v tomto případě: koupila jsem si starší dekorativní povlek na poštář, je z neznámé látky, na přední straně je to vlastně takový strojový gobelín. Velice zachovalý, ale přesto z něj je cítit takový óder ... Dlouho ležel někde ve skříní. A použila jsem jako první krok 24-hodinovou lázeň v octové vodě, pak jsem ho vyprala v gelovém prostředku, tedy namočila do něj a v ruce promáchala, pak jsem ho v ruce máchala v čisté vodě, pak jsem do vody dala pár kapek aroma oleje ze šalvěje a pak dala na sluníčko. Pořád je slabě cítit...je jasné, že nemůžu použít Savo. Máte nějaký dobrý nápad? p.s. Vim, Že je to na hranici kýče, možná i za ní.
já podobné řeším sluncem - třeba naruby nechat na slunci "vypálit" - vůně sluníčka se mi líbí... a klidně těch 5 dnů ...
vyzkoušejte zde-pár tipů bydleni.instory.cz/... já osobně bych hned neprala, ale nejdřív nechala venku vysmrdět, aspoň týden..nebo i déle
("na hranici kýče, možná i za ní" - to vás chválím, vidíte to správně); určitě pomůže čas - tejdny, měsíce (roky) v teplém nevlhkém prostředí (ideální by bylo na slunci, ovšem to nelze, to by za chvíli vizáž vůbec nebylo lze řešit, sluníčko by jí vypilo..., ale stačil by čerstvý vzduch) - veškerý puch zmizí... (ale to asi víte, a chcete řešení za dřív...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.