Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meteostanice (napájení čidel)

Od: mak* odpovědí: 2 změna:

Uvažuji o koupi meteostanice, která umí měřit i vítr a srážky. Ale čidlo anemorumbometru chci dát na cca 6m vysoký stožár, který mám u domu kvůli anténě a nechce se mi při každé výměně baterií lézt do té výšky.

Neznáte někdo meteostanici, která má napájení venkovních čidel umístěné na kabelu (ideálně tak 4m dlouhém), nebo napájení vůbec nemá a je se stanicí propojena kabelem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V jaké cenové relaci hledáte? Davis mají i kabelové verze, ale to jsou poloprofi v ceně 20 000-30 000. Já mám bezdrat, baterky jsem za rok ještě neměnil a mám to řešeno na 3m tyči, která jde ale sundat, kdyby něco.
mak*
hodnocení

Já měl představu řekněme do 5000.- .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]