Dobry den , nejdou nam otevrit balkonove plastove dvere jde jen ventilacka nebo zavrít.Kdyz dam kliku do vodorovné polohy hybe se jen vrsek.Jako kdyz je spodní pojistka zasekla.Poradite prosím?
Povolila jsem a stale to nejde nevim na hornim pantu neni co pritahnout.Drzi to dole v levem rohu a ani se to nehne.Asi budu muset zavolat servis.Potrebuji video navod.Panty jsou dva nahore a dole na prave strane.
Musíte sejmout krytky. Z logiky věci, po selsku, spodek dveří odtlačit, horní část přitáhnout. Bývá to na imbusový klíč. Tčetí fotka je k ničemu, není vidět pant. A příště fotky otoč.
dasule13
Mam ibus zkousela jsem na obe strany i pritahnout i povolit ale asi delam neco blbě.Zitra to jeste zkusim.Moc dekuji za rady jsem zenska nooo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.