Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o

Od: dasule13 odpovědí: 9 změna:
Dobry den , nejdou nam otevrit balkonove plastove dvere jde jen ventilacka nebo zavrít.Kdyz dam kliku do vodorovné polohy hybe se jen vrsek.Jako kdyz je spodní pojistka zasekla.Poradite prosím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nedělám do plastu, nýbrž do dřeva, ale mohlo by to být dost podobný. Vezmi 4 imbus a zkus u dolního pantu dveře malinko zvednout.

hodnocení

2x
Jojo, dveře stačí prizvednout na spodním pantu.

hodnocení

0x

Dveře jsou svěšené, na horním pantu přitáhnout, na spodním povolit.

dasule13
hodnocení

Povolila jsem a stale to nejde nevim na hornim pantu neni co pritahnout.Drzi to dole v levem rohu a ani se to nehne.Asi budu muset zavolat servis.Potrebuji video navod.Panty jsou dva nahore a dole na prave strane.
Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o
Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o #2
Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o #3

Musíte sejmout krytky. Z logiky věci, po selsku, spodek dveří odtlačit, horní část přitáhnout. Bývá to na imbusový klíč. Tčetí fotka je k ničemu, není vidět pant. A příště fotky otoč.

dasule13
hodnocení

Mam ibus zkousela jsem na obe strany i pritahnout i povolit ale asi delam neco blbě.Zitra to jeste zkusim.Moc dekuji za rady jsem zenska nooo
Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o #4
Plastove balkonove dvere nejdou otevrit.Jde o #5

Spodní pant zašroubovat. Pak to pujde otevřít. Horní se štěluje při otevření.

dasule13
hodnocení

Tak se to muselo vysadit a dat novy spodni kov.Dvere konecne otevreny :)

hodnocení

0x
Musíte přitahovat, ne povolovat. Když povolite, dveře ještě víc klesnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]