Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primalex - po 1 roku voda nahoře v vědru

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

dobrý den

mám kýbl barvy na stěnu značky primalex, loni jsem něco odebral a zadekloval zpět. Teďkom koukam když to oddekluji, že nahoře na barvě (cca půl kýble) je cca 4cm vody. Mohu to rozmíchat jako celek barvu s tou vodo, nebo vodu slít pryč?

děkuji za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Normálně rozmíchat...

hodnocení

1x
Ak nezmrzol, tak rozmiešajte a maľujte.

hodnocení

1x
Rozmíchat a natírat tím můžete, ale nátěr vám nebude držet. Jakmile se jednou oddělí voda už se nespojí. Po zaschnutí nátěru vám půjde rukou setřít. Když budete natírat stěny okolo nichž budete chodit a lehce se dotknete, budete mít oděv ušpiněný. Jestliže s tím chcete natřít stěny ke kterým nebude přístup, tak je klidně natřete, malba sama neopadá.
To slyším poprvé a to jsem se už něco namaloval... Čím se ředí primalex? No přece vodou.. A jestli je to voda z primalexu nebo vodovodu je jedno.. Pokud ovšem nepřešel mrazem...
Mluvím z vlastní zkušenosti. Také jsem měla primalex uschovaný, nebyl přemrzlý.Rozmíchala jsem ho a vymalovala s ním verandu. Vše vypadalo dobře, akorát jak jsme se dotkli zdi, měli jsme barvu na oděvu. Ptala jsem se malíře čím to je. Vysvětlil mi, že jakmile se oddělí voda, už by se neměl nátěr používat, jinak to dopadne tak jako mně. Říkal že, načatá barva vydrží tak 3 měsíce.

Jo 3 měsíce-protože pak začne plesnivět pokud není plíseň-totovůbec nevadí.

hodnocení

děkuji, mrazem to nepřešlo... jen ta voda není čírá ale trochu jakby dohněda...to je normální z bílé barvy?

A není to tak trochu plíseň? na primalexu se mi to již stalo !Příště jsem místo velkého koupil raději malý a když bylo potřeba,přikoupil se další malý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]