Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KVK jadrova omitka

Od: simir* odpovědí: 9 změna:
Dobry den da se pouzit na omlacene zdivo...cihly, z kvk jadrova omitka, spric?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přečetl jste si alespoň návod na pytlu od směsi? asi ne! jinak jádrová je vždy omítací!3pryc se používá dle druhu zdivana staré z CP není nezbytně nutný!

simir*
hodnocení

Jasne ze jo jde o to ze ted delam wc mam strary barak po dedovy a wc neni moc velky amel jsem tu naky pytle z minuliho roku tak jsem to obouchal na cihlu ...a premyslim proc ne?co se stane kdyz pouziju?

Jádrová OMÍTKA je omítací směs. co ještě nechápete?co se stane?Buďto to trochu umíte a malta zůstane na stěně,nebo to neumíte a víc bude na zemi a než na zdi. Prostě nechápu co byste jinak chtěl vědět?! Je to úplně jedno jestli jste směs koupil včera nebo před rokem.tedy pokud to v není ztvrdlé!

simir*
hodnocení

Diesel...co se vytacis...me to drzi a je to ok..ja jsem cekal neco jako ...proc ne...kdyz to umis tak to dasnechas zavadnout...vyzrat a na to jadro...neni to standardni postup...to vim...tak se nezlo ne

Sorry ale asi sis to špatně vysvětlil! Jinak viz níže!

hodnocení

0x
Ty chces z te jadrovky udelat spric? Tak to zkus jestli se to nebude drolit. Ja delal vzdy 1:3 cement písek.
krtek*

KVK je největší šunt...to se bude drolit i když to bude mít naomítaný...měl jsem tím doma udělanou jednu špaletu a když pominu, že to cement nevidělo ani z rychlíku, tak už podle barvy to člověku bylo podezřelé...to člověk rozrype prstem...u Cemixu když jsem chtěl něco oškrabat tak jsem tam nechal 2 škrabáky..

Neznám KVK a ani nepotřebuji,mám své ověřené směsi,v totmo plný souhlas a p.Krtkem o Cemixu (žel štuk už není tak dobrý ).Ale spíše reakce na Honzas vždy jsme , před 40 lety v učení, dávali na špryc do míchačky cca fanku vápna NIKDY samotný písek a cement! V době dnešních směsí,když se na ně zdí (u stávající firmy většinou klasika-vápno,cement a písek) tak asi tak 1:1 zdicí a jádrovou!Dále náš starý mistr ,zkušený praktik,byl tehdy v předdůchodovém věku,tvrdil že špryc na zdivo z CP nerbo CDM není nezbytně nutný, Dnes na velké bloky (příčkovky i obvodové zdivo z porothermů či od Heluz tam je lepší pak postříik,špryc.

simir*
hodnocení

Musim souhlasit s krtkem kvk je na hovno...skousel jsem dnes jednu stenu jde kvk nema nic spolecniho s kvalitnyi maltou nechapu jak stim muze nekdo delat..jde to ono to nako dopadne clovek musi byt fakt dobrej je to fak spis na zdi s mensima nerovnostma to jo ..ale na vrstvy adi ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]