Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťový polštář

Od: ferax® odpovědí: 16 změna:

Zdravím lidičky, dostal jsem za úkol (jsi pořád na té poradně, tak se zeptej), zeptat se, máte-li někdo zkušenost s paměťovým polštářem Dormeo. Díky za info.

doplněno 01.09.19 23:39:

Nebo případně jinou značku?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak máme od Dormea dva polštáře z paměťové pěny a překáží ve skříni. Asi je to věc zvyku, ale nedám dopustit na péřový polštář. Já na něm vydržela spát asi 4 dny, manžel celý týden. Tak pokud jste schopen si pro ně dojet na okraj Prahy, klidně vám je věnuji. ;)

hodnocení

Díky, tušil jsem to.

hahanaj*
hodnocení

5x

Kdepak nedalo se na něm spát... dostala jsem ho jako dárek k matraci... píší jak se na něm uleví,ale já byla celá polámaná- není nad normální polštář.Aspoň tedy pro mě .

02.09.19 07:29
hodnocení

Díky.

zde
hodnocení

2x
Mám z Jysku cestovní cca 40x25cm a je výborný (na spaní doma..)

72mona3*
hodnocení

2x

Ono těch typů a tvarů je hodně. Já měla před lety Tempur, tvarovaný na krční páteř. Týden jsem si na něj zvykala, protože jsem byla zvyklá spát na břiše. A pak dobrý. M.

hodnocení

1x
Používáme od firmy Magniflex (Itálie) a dobrý. Ale jak spousta lidí psala, na polštář z viscopěny je nutné si zvyknout. Mě prvních cca 14 dní bolelo za krkem, ale teď na ně nedám dopustit.
Každopádně je dobré si je vyzkoušet, každému vyhovuje jiná výška polštáře.

hodnocení

0x
Od Dormea nemáme ani jeden, takze bohužel neporadím . Mamka vede doma jinou značku. Ale známí mají ten polstar i matrace. Zítra zjistím info
Tak já už komentovat nebudu a jen rozdam body *smich*

hodnocení

0x
Manželka se bez něho už nevyspí. Loni jsem jí koupil větší, na ten si asi 14 dní zvykala a ten menší cpe do kufru, když jedeme na dovolenou. :)

hodnocení

0x

Já používám místo polštáře válec s výplní z dutého vlákna již několik let a jsem maximálně spokojen. Paměťový polštář jsem kdysi zkoušel a dusil jsem se v něm :)

hodnocení

0x

Koukám že to máš doma skoro stejně!

Jinak k poštáři-kamarád si koupil menší u větráků-prý je to taky pamětová pěna-v březnu,když jsem byl po operaci tak jsem ho používal a pak jsem zjistil že je to obyč molitan,což mi také kamarád potvrdil,ale že doma má stejný,ale z opravdu pamětové a stejnýou velikost asi tak 50x30cm (odhadem) a už by prý bez něj nedokázal spát. Osobně cokoliv co není peří,v polštáři, tak i když se vyspím ,bolí mne z toho ráno hlava ,může to být molitanový "macík" nebo z náplní duté vlákno,je to jedno .Proto používám jen péřové-jak velky tak i macíka (malý poštářek).

asiemil
hodnocení

0x

Tipoval bych to na bramborovej pytel a narvat tam ty trika NEJLEPŠÍ RÁDCE*smich*

hodnocení

Díky hlavně vám, kteří jste napsali své zkušenosti.

hodnocení

0x
Já jsem kupoval 60x40 Bambo viscopur tento
viscopur.cz/...
Koupil jsem ho tehda někde v akci za cca 500kc. Ten první měla manželka 50x30 z jysku a ten stál víc. Je toho víc druhů, protialergicke, s gelem atd atd

lidus*
hodnocení

0x

Manžel je má i na chalupě asi 10 let, já na něm spala, celá rozlámaná, 2 noci, sestra zkusila a říkala, že jak po tomto zdravém spaní trpěla její krční páteř. Zkuste a uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]