Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, dostal jsem za úkol (jsi pořád na té poradně, tak se zeptej), zeptat se, máte-li někdo zkušenost s paměťovým polštářem Dormeo. Díky za info.
Nebo případně jinou značku?
Koukám že to máš doma skoro stejně!
Jinak k poštáři-kamarád si koupil menší u větráků-prý je to taky pamětová pěna-v březnu,když jsem byl po operaci tak jsem ho používal a pak jsem zjistil že je to obyč molitan,což mi také kamarád potvrdil,ale že doma má stejný,ale z opravdu pamětové a stejnýou velikost asi tak 50x30cm (odhadem) a už by prý bez něj nedokázal spát. Osobně cokoliv co není peří,v polštáři, tak i když se vyspím ,bolí mne z toho ráno hlava ,může to být molitanový "macík" nebo z náplní duté vlákno,je to jedno .Proto používám jen péřové-jak velky tak i macíka (malý poštářek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.