Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový žlab - postup prací

Od: tomasv odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně provedení sprchového žlabu, zdali je vše provedeno správně. Jedná se o dřevostavbu a postup prací byl následující: betonové podlahy provedeny v květnu 2019, v koupelně vynechání místa pro sprchový žlab 90 x 160 cm. Teď v pondělí byl zabetonovaný sprchový žlab obyčejným cementovým potěrem výšky cca 5 cm. V úterý byl cementový potěr pochozí a ve čtvrtek byl potěr natřen poprvé jednosložkovou hydroizolací ceresit cl 51 a v pátek byl proveden hydroizolací druhý nátěr. Je to tak dobře, jde mi, jestli se bude mít vlhkost z betonu kam dostat a nezvedne třeba dlaždice nebo něco podobného. Jinak pod betonovou podlahou je xps 10 cm a pod tím betonová deska cca 20 cm betonu a až níže je izolace provedena ze svařované fólie, je to tzv. dvoustupňová deska. V pondělí mají pokládat dlažbu na podlahu do sprchy. Můžou nebo je to špatně a mám je ještě zastavit? Děkuji moc za Vaše názory a odpovědi.

Sprchový žlab - postup prací

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Vetralo se tam? Nebylo tam hodne vlhko z neceho jineho? Pokud ne, tak bych se nebal, za tri dny 5cm betonu vyschne v tomhle suchem pocasi jak nic. Neco jineho je zrani, beton nezraje schnutim, ale chemicky.
tomasv
hodnocení

Děkuji za potěšující odpověď. Vetralo se vždy celý den, teploty kolem 28 st. Jiná vlhkost v místnosti nebyla.

tomasv
hodnocení

Děkuji za odpověď a uzavírám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]