Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Potřebují vyvrtat otvor do nerez dřezu na bateriji. Nemá prosím někdo zkušenosti jak by to nellépe šlo. Děkují.
Nerez je hodně nepříjemný materiál.
Netuším jaké možnosti a vybavení máš doma.
Já bych požádal někoho z okolí, kdo má vhodné nářadí a trochu zkušeností s nerezí.
Ten prostřihovací nástroj - podobný používají třeba elektrikáři pro prostřižení otvorů v elektrorozvaděči (pro tlačítka nebo kontrolky.
Já pokud bych to chtěl mermomocí dělat doma, tak bych to provrtal jedním otvorem a potom to přímočatou pilkou zkusil obříznout co nejlépe. Zbytek bych dopiloval.
Prostřihovák je dobrý, nejrozšířenější průměr na pákovou baterii je tuším že 35mm a na větší pak asi 40 mm...
Pak se jedná ještě o variantu, kde se dělá jenom otvor ve dřezu, nebo a asi častěji tam, kde je baterie upevněna ve dřezu přes pracovní desku, čili to nejde prostřihnout, pouze jen plech..a pak upravit desku...Doporučil bych tedy z praxe raději pokud by to byl dřez nerez na desce ten vrták bimetalový. Za svůj život jsem se setkal s baterií připevněnou jenom na plechu cca 2x a oba dřezy měly dost malou pevnost a baterie se vyvracely...
Moc děkují všem za rady, nakonec jsme si objednali ten vykružovač za 290 kč a snad se nám to povede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.