Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké regály koupit do garáže?

Od: martinradecek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda-li máte nějaký tip, jaké regály koupit do garáže na uskladnění věcí. Je potřeba, aby toho hodně vydržely a zároveň nechci nějaké drahé (potřebuji je v šířce asi 10 metrů, na výšku max. 2,5 m.

Ikea? Nebo nějaký e-shop?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Aby něco vydržely a IKEA, to nejde dohromady. Navíc regál i e-shopu nebo z jakéhokoliv obchodu nebude přesně na míru, ale buď bude metr chybět, či 10 cm přebývat.
Skočil bych do nejbližší truhlárny, nechal si tam udělat takových šest sedm žebříků a do toho si kup obyčejný palubky. Nejlépe v síle 19 mm. Při troše šikovnosti máš za odpoledne krásný regál od zdi ke zdi a do stropu.

hahanaj*
hodnocení

1x

Máme z e-shopu české regály , koupili jsme bezšroubové,ale mají tam hodně druhů na výběr

hodnocení

0x

Nechci strašit, ale tohle si přečti. Já bych taky nevyhrál.

olbik
hodnocení

Nejčastěji jsem si police/regály dělal sám (do výšky 180), ale od určité dobi nemohu, tak často nakupuju online, aby mi to přivezly. Nejčastěji na bazaroveregaly.cz/.... Nevím, jestli tam mají i větší (2,5 metru), ale jsou tam nejlevnější. Pak tu a tam GLobus a Hornbach, ale ty nic nevydrží.

krtek*
hodnocení

0x

nedávno se to tu rešilo...udělal jsem si regály do garáže...atyp...přesně na míru a jak jsem chtěl...ze střešních latí z OBI a OSB desek...lať 12,-/mb a osb deska 220,-/m2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]