Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní čištění skel Oakley Photochromatic

Od: mcgyver® odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych poradit něco na kvalitní čištění skel brýlí Oakley Photochromatic. Zkoušel jsem to čistit černým látkovým obalem, prý je to na čištění skel, ale zůstanou tam šmouhy. Hlavně: musí to dokonale vyčistit a taky skla nijak nepoškodit. Mám doma ultrazvukovou čističku, ale co tam dát za náplň a hlavně čím ty skla potom vyčistit, aby se vůbec nepoškodily. Našel jsem nějaké čistící sady Oakley, ale nemám s tím zkušenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkuste Jar...a teplou vodu...pouze pomocí rukou, bez jakýchkoliv hadříků.

Pokud mají brýle slušnou povrchovou úpravu, musí to fungovat.

Velmi přesně ! Není třeba z toho dělat vědu - normálně umýt a je vyřízeno.

mot
hodnocení

0x
mikrovlakno, mokrym vycistit, jinym suchym vylestit.

re4zon
hodnocení

0x
Sprejem na lcd a ubrouskem na bryle. Nejake znackove sady jsou jen na tahani penez. Ultrazvuk vycisti bordel, nevylesti skla.

hodnocení

Hadřík z mikrovlákna zanechává odlesky. Tím jarem se to určitě vyčistí, ale jak to uschne voda tam zanechá "uschlé kapky”.

mot
proto to musite vycistit i hadrikem do sucha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]