Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viditelné tahy štětce

Od: magdon® odpovědí: 1 změna:

Natřel jsem dřevěné dveře barvou "rokoemail" na vybroušenou a hladkou základovku. V životě jsem touhle barvou natíral už mnohokrát a nikdy nebyl problém. Dneska se to nějak nepovedlo *blee*. Čím se tohle stane? Hustota barvy byla dobrá, vrstva tak akorát. Napadlo mě, jestli to nemůže být velkým teplem (cca 29 stupňů), že by barva zasychala příliš rychle a neměla čas se slít. Nebo třeba tvrdý štětec? Co s tím? Pochybuji, že by to vyřešil další nátěr. Počkat, až to ztvrdne, přebrousit a znova natřít? Na tom nechám ruce. Lehce přetmelit, přebrousit tmel a natřít? Nebo to budu muset znova opálit a začít od začátku? *nevi*

Viditelné tahy štětce

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rokoemail ..Ke stažení Údajový list...velmi rychle zasychá i při nízkých teplotách...max 30min., pro natírání, válečkování 60-80 s. (F4/20°C ) při 20stupních, pro vyšší teploty by měl být řidší...cca 50s... a méně? (F4/29st.). Vidím to na hustší email a vysokou teplotu...moje doporučení - přetmelit, vybrousit a znovu natřít, případně použít příslušný váleček

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]