Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Havarijní situace

Od: marievondrova odpovědí: 5 změna:

už několik dní teče asi odpad z mého bytu a promáčí byt pode mnou, nevíme se rady, řemeslníci nemají čas

Havarijní situace

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

odkud jste?

marievondrova
hodnocení

jsem z České Lípy

elane
hodnocení

0x

Pokud máte pojištěný byt, většina pojišťoven má službu "havarijní servis". Zavolejte jim, ihned Vám pošlou osvědčeného řemeslníka. Havárijní sutuace mohou být opraveny i zdarma, v rámci předcházení vzniku škody.

hodnocení

0x

Řešila jsem podobný problém. Zřejmě všichni berou jen větší zakázky. Potom jsem sehnala firmu, která za "expres" poplatek 1 500,- Kč (+provedená práce) přijela ihned závadu odstranit.

*hledam*

hodnocení

0x

Havarijní situace? Vy nemáte pojištění domácnosti? Tohle bych řešil přes asistenční službu která k tomu pojištění patří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]