Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zástěna před sousedem

Od: sander odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Chci se zeptat čím všem mohu zakrýt svůj pozemek aby mě nepozoroval soused (kdykoliv se tam někdo hne, hned je v oknech a vše pozoruje a šíří dál). Mezi námi je silnice a bylo by potřeba zástěna minimálně 5M vysoká tak aby na mě nebylo z jejich oken vidět. Jsou nejaké parametry? Vzdálenost od jejich plotu k mému včetně silnice je minimálně 10 - 12m. Osobně bud dva stožáry a mezi to plachtu a nebo vysoké tůje? Děkuji Sander

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No z výše jmenovaného mi přijdou nejreálnější ty tůje - jenže nevím, jestli dokáží dorůst do 5 m a i kdyby nebude to za týden.

Placha a stožáry by při větru mohly být docela slušným obveselením *smich*

Ale jinak moc nechápu problém - pokud toužíte po samotě, zkuste si sehnat nějakou hájovnu v hlubokém lese. Jinak je totiž zcela běžné, že každý má sousedy - my máme troje, ploty jsou jen spíše symbolické. A jestli se chtějí dívat - ať se dívají,,,,,

janm*
Tůje, nebo na husto vysázené břízky, jedou celkem rychle cca nec. metr za rok tuším a lze vybrat kultivary třeba jen 4,5metrove aby se pak nemusely kácet a jsou hezké

jardaa*
hodnocení

0x

Jste přes silnici, na svém pozemku si dejte co chcete, třeba zrcadla ... Co na to však stavební zákon? Choďte nazí, možná je to přestane bavit. Dívání ještě snad není zakázáno, pokud to roznáší, jděte na obec. Ale pokud máte jen tyto starosti tak jste ščastný člověk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]