Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chci se zeptat čím všem mohu zakrýt svůj pozemek aby mě nepozoroval soused (kdykoliv se tam někdo hne, hned je v oknech a vše pozoruje a šíří dál). Mezi námi je silnice a bylo by potřeba zástěna minimálně 5M vysoká tak aby na mě nebylo z jejich oken vidět. Jsou nejaké parametry? Vzdálenost od jejich plotu k mému včetně silnice je minimálně 10 - 12m. Osobně bud dva stožáry a mezi to plachtu a nebo vysoké tůje? Děkuji Sander
No z výše jmenovaného mi přijdou nejreálnější ty tůje - jenže nevím, jestli dokáží dorůst do 5 m a i kdyby nebude to za týden.
Placha a stožáry by při větru mohly být docela slušným obveselením
Ale jinak moc nechápu problém - pokud toužíte po samotě, zkuste si sehnat nějakou hájovnu v hlubokém lese. Jinak je totiž zcela běžné, že každý má sousedy - my máme troje, ploty jsou jen spíše symbolické. A jestli se chtějí dívat - ať se dívají,,,,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.