Nejste přihlášen/a.
Hezký den vážení rádcové. Potřebovala bych znát normu pro výšku klozetové mísy. Našla jsem obecná norma je 40-41cm bez prkénka ale informace je pouze z nějaké internetové diskuze. Moc děkuji za pomoc. L
Změřte tu, co máte doma a pak si to určete podle toho. Záleží na tom, jak jste doma vysocí. Schválně jsem šla změřit ty naše a oba záchody máme těch 40 cm. Ovšem jednou jsem byla u známé, která koupila byt po vysokých lidech a tam jsem si připadla na záchodě jako dítě - nohy mi bloncaly téměř ve vzduchu! Ovšem ta vyšší pracovní deska v kuchyni byla báječná.
Problém je, že byt je obecní, rekonstrukce dělá majitel tedy obec, firma tam snad není jeden co mluví česky už byl problém když jsem chtěla všechny dveře minimálně 80 abych projela si inv. vozíkem a to i když jsem byla ochotná náklad navíc zaplatit. Toto vyšlo ale musel projektant udělat na papír změnu. Když si představím, že s wc to budu opět vyřizovat tak si raděj koupím nádstavec. Hledala jsem normu, zdálo se mi těch 40 málo. Všem dík za pomoc. L
Hejkálku nemůžu si koupit co chci, investor je město a ani kachličky jsme nemohli doplatit když jsme si z jejich nabídky nemohli vybrat, nezbylo než jedny vybrat ale podařilo se odchytit firmu co wc bidet montuje a dalo se s nimi domluvit výšku 42. Věřím, že to s madlem zvládnu. Fakt jsem ráda, že se povedlo vyřídit dveře 80 a dokonce s firmou na kuchyňskou linku domluvit myčku a dokonce i možnost dalších skříněk na protistěnu ty si samosebou zaplatím. Ale už jen tu domluvu považuji za velký úspěch. Pokud by byl byt můj, řešila bych to jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.