Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beton garáž

Od: joudis* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, mám zedníka, ale nějak do toho nevidí. A ti co umí nemají čas, tak to nějak musíme udělat. V garáži přes 40 let stará, je beton, který se z části 1/2 drolí, výška cca 3-4 cm, je tam naházená i nějaká armatura (železo) co byla po ruce. Je tam schod cca 5-6 cm, který by se měl dobetonovat, at je rovný povrch, před tím tam byly desky. Zedník říká vše vybourat a dát nový beton cca 15 cm a izolaci do spodu, kde je škvára. Otázka, je nutné vše vybourat, případně stačí na stávající beton položit novou vrstvu betonu s polu kari sítěmi a vlozit lepenku či nikoli? Celkově by byl beton minimálně 8 cm vysoký.*zmateny*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jde o to, jak by byla vysoká ta vrstva, kterou chcete dodělat. Pokud jde o těch 5-6cm, tak pokud je garáž suchá, pouze bych to dobetonoval kvalitním betonem. Mám zkušenost s betonem, který jsem si nechal přivézt z betonárky. Většinou se lze domluvit i na menším množství. Domluvíte si i zrnitost a když řeknete na co to bude, dodají vám beton přesně podle požadavku. Cena není závratná a máte jistotu kvality. A ušetříte další práce s materiálem (dovoz, míchání doma a pod.).

hodnocení

2x

Nevidím Váší garáž, ale chápu Vás, že potřebujete opravit a dobetonovat podlahu do výšky +6 cm? Pokud je to tak, tak jen vyčistit podklad, udělat místní vysprávku pod hydroizolaci (je tam opravu potřeba a kam jí napojíte?) na to pak těch 5-6cm betonu.

Nebo jsem nepochopil problém?

joudis*
hodnocení

OK ...sehnal jsem náhodou i Pana Zedníka, tak také řekl, že je zbytečné vše vybourávat. Jen postačí zalít nový beton. Ti mladí řemeslníci jsou fakt na draka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]