Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit myši

Od: wes odpovědí: 7 změna:
Jak odradit myši? Všude máme pastičky, ale bez úspěchu, slyšel jsem,ze plasic skodi psům a kockam, takže to nemáme
.to samé jed! Poradíte někdo,co by mohlo pomoc? Nejlépe něco přírodní

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejvíc přírodní je kočka.

hodnocení

1x

nesprávně nastavená pastička.Už jsem jich pochytal 11.

kenav
hodnocení

1x

Pokud je myši hodne,musiš pouzit treba kybl s vodu nebo jinou maxi past.

marfusa*
hodnocení

0x

Do pastiček dávám kousek vlašského ořechu. Před dvěma roky jsem pochytala 52 myší. Udělaly si u mně v domě hnízdo a množily se potvory.

kimbert*
hodnocení

0x

Já do pastičky dám kousek chleba a ten potřu tímto gelem hnojivapraha.cz/... ,denně je tam chycená*palec*

kami*
hodnocení

0x
Pastička na myši funguje, ale první rok jsme si s ní nerozuměli taky. Pak jsme vybrali v obchodu pastičky plastové, před koupí jsme vybrali ty nejcitlivější kusy. Doma jsem myši krmila na místě, které mi podle jejich sledování přišlo nejlepší a trochu skryté. Milovaly ovesné vločky. Ty jsou levné a nezkazí se. Na stejné místo jsme dali pak vločky do středu pastičky. Když byly vločky u kraje, useklo to myšce jen nohy. Tahle past pak nachytala 30 myší za jednu zimu. Několik vloček jsem dala mimo past. Past na jiném místě nechytla nic.
Jedy se nám neosvědčily, trvá to moc dlouho a před smrtí myš může zalézt. Mrtvolky byly hodně cítit, nenajdete je hned. Past na odchyt živých myší nechytla nikdy nic. Elektronické plašidlo nám možná pomohlo taky.
Najděte ideální místo i past.
Dřevěná past nám neseděla, nechytala, možná nebyla tak citlivá, nevím.
Lidi v práci říkali, že používají jen pastičky taky.
kami*
Odradit jsme myši zkusili sledováním, kudy do domu v zimě myši chodí. V létě jsme pak vyměnili vchodové dveře za nové. Myši se protáhnou i škvírkou širší než 1 cm, staré dveře neseděly přesně. To mělo velký vliv.
V zimě jsme kontrolovali kabely. Přišla jsem o dvě nabíječky na mobil, pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]