Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava střechy garáže

Od: bullo odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, máme garáž ve městě v řadové výstavbě, třecha je z panelů potažená ípou.
V jednom místě na kraji mi začíná prosakovat malinko dovnitř.
Chtěl bych to v tom místě něčím opravit, neporadil by mi někdo jak? Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Stačí navařit kousek Ipy a je opraveno. Ovšem díra může být o kus jinde než se dělá mokrej flek.

krtek*
hodnocení

0x

zalátat asfaltovým pásem...co jiného

asd1
hodnocení

0x

Nejlíp celý znova = novou IPU, nejlíp modifikovanou s posypem..

Celkově to vyjde nejmíň pracně i nejlevněji. Pokud zalátáš díru, tak za rok se udělá jiná vedle a zase kolem toho skáčeš, nakonec beztak skknčíš u zatékání nebo výměny. Nehledě na škody zatékáním (dřevo shnije, armatura zrezne, zvlhne zeď a mráz to roztrhá atd.)

bullo
hodnocení

Ona tam žádná díra vidět není.
Nejspíš to teče některým spojem či krajem, to by nešlo něčím třeba zatřít?
asd1

To může zatékat klidně několik metrů vedle.. Zatřít to samozřejmě jde, jen musíš najít díru...

jendad

Použijte asfaltový lak

eshop.paramo.cz/...

Poté to potřete

eshop.paramo.cz/...

Přetřu s tím jednou za pár let garáž a naprosto bezproblému. Koupit velkou štětku a na ni násadu(já mám tyčku od hokejky) ať se nemusíte ohýbat a natřete to ve stoje .

bullo
hodnocení

Díky.
Koupím ten lak na střechu a natřu s ním celou střechu, snad se ten lak dostane do míst kde je nějaký otvor kterým to teče, zacelí ho a bude to už vpořádku.
asd1

To je loterie a vyplatí se spíš nová IPA než celoplošně natírat, to je spíš na okrasu před prodejem než dlouhodobě fungující...

bullo
hodnocení

Dobře, kolik by stála nějaká lepší IPA na střechu 3x6?
Jaký je postup montáže, co na to potřebuju?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]