Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poradil by mi nebo spíše našel prosím někdo stůl k PC? Ať hledám, jak hledám, nikde nemohu nalézt. Stačí mi nějaký obyčejný bez šuplíků a bez vysouvací desky pro klávesnici (viz. obr. 1), ale chtěl bych tam vyvýšenou příčku pro monitor (viz. obr. 2), jinak možná i nějaké to místo pro tiskárnu, kterou ale momentálně zatím nemám. Výška cca 75cm, hloubka 55cm+ a šířka max 110cm. Budu rád za každou radu. Přeji hezký zbytek dne.
těch pár desek si nařeže a podle přání nachystá truhlář za cenu IKEA...
Opakovaně jsem kontaktoval truhláře... než kupovat něco odhadem, z lamina mi montuje vše na míru podle potřeby a požadavku. Pokud bych to bral rozměrově, jsem možná o 10% výš, než jsou akční ceny těch hypersuper... Ale je to v jedné barvě, podle mých představ a rozhodně pevnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.