Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stůl k PC

Od: michal888 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, poradil by mi nebo spíše našel prosím někdo stůl k PC? Ať hledám, jak hledám, nikde nemohu nalézt. Stačí mi nějaký obyčejný bez šuplíků a bez vysouvací desky pro klávesnici (viz. obr. 1), ale chtěl bych tam vyvýšenou příčku pro monitor (viz. obr. 2), jinak možná i nějaké to místo pro tiskárnu, kterou ale momentálně zatím nemám. Výška cca 75cm, hloubka 55cm+ a šířka max 110cm. Budu rád za každou radu. Přeji hezký zbytek dne.

Stůl k PC
Stůl k PC #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste vybrat, nevím, kolik chcete investovat...ale nějak se mi ta otázka nezdá...

michal888
hodnocení

a co přesně se Vám na ni nezdá?

No ta věta ve smyslu Ať hledám, jak hledám, nikde nemohu nalézt...

hodnocení

0x

těch pár desek si nařeže a podle přání nachystá truhlář za cenu IKEA...

doplněno 19.08.19 21:32:

Opakovaně jsem kontaktoval truhláře... než kupovat něco odhadem, z lamina mi montuje vše na míru podle potřeby a požadavku. Pokud bych to bral rozměrově, jsem možná o 10% výš, než jsou akční ceny těch hypersuper... Ale je to v jedné barvě, podle mých představ a rozhodně pevnější.

To dost těžko (narážím na cenu IKEA). Truhlář nedělá stoly z papíru, narozdíl od zmiňované firmy.

vilik*
Před rokem chtěla manželka nějaké botníky se sedací plochou nahoře. Byli jsme se podívat v tom baráku s červenou židlí, protože je u nich našla na internetu. Stálo to asi 700 nebo možná víc v povánoční slevě a když jsem projevil pochybnosti a vyžádal si návod, tak nosnost byla 40 kilogramů. Když si představím, že si na to někdo při obouvání fakt sedne, je mi blbě.
Truhlář to dělal na míru, kus za 12 stovek.
Jo, a krásný velký psací stůl se zásuvkami z Číny, který jsem nedávno musel použít, když jsme něco řešili u známých, je tak vynikající, že se ničím zpevněná deska prohýbá i pod opřenými lokty, takže něco jako sedat na něj nedoporučuji. Dost jsem se divil, že si s ním majitel vybavil domácí kancelář dobrovolně. No jo, když pevnější by byl o dva tisíce dražší, že.

id
hodnocení

0x

Stolů je habaděj, za dvě vteřiny jsem našla třeba tento

zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]