Nejste přihlášen/a.
Planujeme nakup bazenu Azuro od Mountfieldu a zvazujeme, jestli koupit ted v jejich pseudoslevach, nebo pockat na dalsi nekdy v zime. Kdy byvaji ceny bazenu a prislusenstvi priznivejsi? Cas nas netlaci.
Jste rozhodnuti pro Mountfield? Nezajímal by vás spíš nějaký bazén "na klíč"? To plastové, co vám dodají, to je tak pětina ceny... zemní práce, čerpadlo, filtrační systém, střecha, ...
No možná protože máte ten bazén 18 let... Já měl kdysi škodovku - ta byla super. Letošní škodovky 1,0 bych si tedy nekupoval...
Asi to necháme oba na někoho, kdo má zkušenost s Mountfieldem za poslední 3-4 roky...
Tak nechtel jsem vyvolat flamewar Sam moc bazenovy typ nejsem, ale deti cele leto radili doma v 2 m kruhu s prstencem, ktery je jim uz maly a u prarodicu prave v takovych jak ja rikam "sudech". Takze jsme se rozhodli o upgrade, solar a velkou piskovou filtraci uz mame prozretelne doma. ted jen jde o to, kdy dokoupit zbytek.
Nevím jak se pohnuly v mezičase ceny, mám pro Vás srovnání s nákupem v lednu 2018.
Bazén Azuro Vario V3 - těleso za 4100,- Kč cena nyní 6760,- Kč.
Folie Galaxy V3 - 4,6/1,2 m za 2970,- Kč cena nyní 4190,- Kč.
Skimmer Azuro za 790,- Kč cena nyní 875,- Kč.
Ale jak říkám, možná se v mezičase ceny zvedly a v zimní akci už budou také dražší.
Vše se odvíjí od vynaložených finančních prostředků. Kvalitní bazén je za úplě jiné peníze než tahle "koupátka". Na druhou stranu až děti odrostou a o cachtání v bazénu už nebude zájem není problém toto zrušit a místo po bazénu vrátit do původního stavu. Měli jsme dřív také bazének s nafukovacím prstencem - na jaře jsem rozhodil plachtu, na to geotextilii, nafoukl, napustil vodou, kartušový filtr a solární ohřev se hodil do trávy a plácali jsme se v tom celé léto. Děti s hračkami, já s pivem (dalo se do toho v pohodě sednout). Nyní máme tenhle větší, dětem se to líbí když se mohou aspoň trochu potápět, ale já už si v tom pivo nevypiju
.
V neposlední řadě je potřeba myslet na to, že pokud to má k něčemu vypadat, je potřeba myslet i na další investice s tím spojené.
Skvela odpoved, asi pockam na zimu. Historii cen jsem nikde nenasel, ale myslim si ze ted to o moc proti zacatku sezony nekleslo. Muj nazor na vyuziti je naprosto stejny, az doslouzi, tak uz nikomu chybet nebude
V té zimní akci je potřeba počítat s tím, že v lednu objednáte, zaplatíte a pro bazén si pojedete třeba až v březnu nebo v dubnu až ho dostanou.
Já čekám na zimní akci kvůli solární sprše. Děti neřeším, ale já se chodím domů do koupelny osprchovat abych nelezl do bazénu spocený a špinavý. A když se doma osprchujete a osušíte už si kolikrát řeknete, jestli má cenu jít do bazénu
Jestli můžu doporučit, vyhněte se poloautomatickému vysavači Zander - ten se mi nedaří seštelovat tak aby fungoval bez pomoci. Skoro si říkám, že možná právě proto je to poloautomat, protože potřebuje asistenta k tomu aby vyluxoval celý bazén
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.