Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetěsnění ventilu 10kg PB bomby

Od: dejv111* odpovědí: 5 změna:

Zdravím!

Prosím o radu, jak přetěsnit ventil 10 kg PB bomby. Zdá se mi, že plyn uniká kolem hřídelky uzavíracího kohoutu. Je zde nějaký o kroužek nebo těsnící provazec jaký bývá u starých kohoutů ústředního topení? Díky za rady.

doplněno 17.08.19 19:33:

@miso: Ach jo... Proč odpovídáte, když nedáte relevantní odpověď? Ptám se na přetěsnění ventilu, Vaše rada je mi k ničemu. Není u koho reklamovat, ty bomby jsou moje. Víte tedy jak přetěsnit? Je to ventil jako každý jiný, musí tu být nějaký těsnící prvek.

Přetěsnění ventilu 10kg PB bomby

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bomba je sice Vaše, ale až Vám dojde, půjdete pro novou a dají Vám jinou, která těsní.
Přetěsnit to půjde až to bude prázdné, ale nechápu proč budete spravovat něco, co při výměně stejně dáte pryč.

kenav

Bomba je jeho a protože si chce sam plnit tak se pta.

A nebude nejjednodušší pro jednou plnit výměnnou?

dejv111*

Máte pravdu, asi bylo. Vezmou mi ale starou, možná už prošlou bombu? Jinak jak píše kenav - nechávám si plnit na čerpačce...

hodnocení

2x
Podozrenie objektizujte mydlovym roztokom. Ak sa potvrdi, tak ju reklamujte, pripadne ozelte tych par stoviek a vymente ju za novu. (Seriozna) plniaren sa o to postara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]