Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lepit asfaltové pásy bez plamene

Od: meridius* odpovědí: 4 změna:

Chci dát svislou izolaci i pod francouzské okno a vchodové dveře...jsou tam umělohmotné nastavovací profily, tak čím to tam přilepit bez plamene?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Prodávají se samolepící asfaltové pásy. Některé mají modrý vršek.

Navařit běžný pás co nejvýše, zbytek tím samolepícím. Ten asi nebude mít kamínky na vršku (ochrana asfaltu před UV zářením), tak bude ten pás muset být něčím zakrytý (plech, exteriérové obložení).

Normálně se vše navaří plamenem NEŽ se instalují dveře/okna/věci z tavných materiálů.

meridius*
hodnocení

Spíš jsem myslel nějaké lepidlo kterým se přilepí ten standardní pás. Přecejen kupovat roli samolepící ipy mi přijde dost neekonomické. Že by se ty profily dávaly před instalací dveří, to jsem teda asi neviděl...leda, že by je někdo vyzdíval...

kenav

Asfaltovy tmel v kartuši.

hodnocení

0x

Na toto jsou speciální směsi, toto se nedělá vařením ipy,max. tak fartafol a na ten stačí horkovzduška.Nebo potom izolaci jako do koupelen-na sprchové kouty atd!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]