Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chystám se na větší obkládání, ale chtěl jsem se poradit ohledně řezačky a řezání dlaždic. Měl jsem levnou ruční pákovou - to moc nefungovalo, prohýbala se, nešlo řez rozlomit. Tak jsem koupil elektrickou kotoučovou s vodním chlazením. Ta řeže OK ale je to pomalé. Tak bych se chtěl vrátit k té ruční pákové (koupit novou) - ale mám obavy abych nevyhodil 1500 za něco co opět nebude fungovat.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti nebo postřehy kde může být co špatně? Čemu se vyhnout na co se zaměřit? Díky G.
Můžu Vám doporučit řezačku Festa 900 X. Stojí lehce přes 2 tisíc, ale řeže jak víno! Neprohýbá se a má pevné vedení. Jsem maximálně spokojen.
@re4zon: Koukám, že to vyrábí ten samý Číňan, ale každý máme jinou značku. Ale je fajn, že jsme se shodli. Je to opravdu dobrý stroj za ty prachy.
Určitě máš v okolí nějakého zedníka-obkladače. Zajdi se ho zeptat kolik stála jeho řezačka a podívej se jak vypadá.
Myslím si že za 1500Kč koupíš nějakou levnou hračku pro děti, ale na práci to nebude.
Rozhodně bych vybíral řezačku, která má pojezdovou lištu ve tvaru plocháče nastojato.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.